Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ


Kategória: Szexualitás

Isteni volt Drágám!

Mi az, ami a nőt motiválja, mi lehet az oka, hogy a várakozással feltett kérdésre - Jó volt? -, azt mondja, Isteni volt a szeretkezés, a szex, mikor nem jutott el a csúcsra? Miért nem meri, akarja a kérdésre: Jó volt Drágám? - felvállalni: Nem, nem volt jó, vagy csak nem úgy volt jó. Miért mondja: Isteni volt Drágám!
Sok minden.


Talán legelőször is valami belénk nevelt szemérmesség: „Kislányom, ezt egy nőnek nem illik.” Na meg az egész körítés, ahogy a szexuális felvilágosítást előadták nekünk szüleink, már ha előadták. Leginkább a szexualitás tabutéma volt. Ha mégis szóba került valamiért, akkor nem az volt a kicsengése, hogy a szeretkezésben a nő és a férfi egyenrangú partnerek, inkább valami olyan, hogy a nő passzív, engedékeny résztvevője, elviselője az egésznek. „Hagyd magad, hamarabb szabadulsz” – hangzott a bölcselet. Nem emlékszem, hogy arról szólt volna a fáma, hogy ez mennyire csodálatos. Persze ez csak szerintem inkább a korosztályomra vonatkozik, mert talán a mai fiataloknak már más.

Másodszor, a másik szeretete. A férfiaknak elég fontos, hogy szexuálisan elismertek legyenek, mert ez növeli a vágyukat, hogy újból azok legyenek. És a nő nem akarja lelombozni. Ez már idősebb korom tapasztalata, mint az is, hogy ha a nő azt mondja, hogy nem, nem volt nekem jó, és ne adj isten még legközelebb sem lesz jó, akkor sajnos megkaphatja, hogy frigid. Pedig nem erről van szó. Csupán a nőnek annyi látszólag értelmetlen dolgot kell legyőznie magában, hiába az eszméletlen vágy. Először is egy adag kisebbségi érzést. Ez a test tényleg izgalmas a férfinek? Sokan ha tükör elé állnak, azt gondolják, hogy ettől egy férfi nem jöhet lázba. Azután, valahogy nem annyira elfogadott, hogy a nő az irányító. Ha mégis megpróbálja a rávezetést, az csupán pár alkalomra szóló dolog, utána marad az, ami a férfinek izgató, bár ő úgy gondolja, hogy akkor a nőnek is annak kell lennie. Azt hiszi, ha ő elment, akkor az a nőnek is jó volt. Nagyon elégedett magával. A kérdésére: „Jó volt drágám?”, egyetlen jó válasz lehetséges: igen. Értetlenül nézne partnerére, ha azt a választ kapná: nem. „Drágám neked is annyi időd volt, mint nekem.” - Nem ismerős?

Nem egyértelmű a válasz a „jó volt” kérdésre, mert attól, hogy nem jut el az ember lánya az orgazmusig, attól még lehet eszméletlenül jó az együttlét, attól még bizsereg a bőre, futkos az érzékiség a gerincén, a gyomrában érzi a felkavaró hiányt, a combja pihéin futkos a gyönyör, a vágy, csak . . . . Csak nem tudott átbillenni a teljes odaadásba, a fent leírtak miatt, vagy felsírt a gyerek, vagy a szomszéd dübörgőre kapcsolta a zenét, az ablak alatt robogott el a mentő szirénázva. stb. Az utolsó pillanatban kibillent. Attól ő még nagyon szereti ezt a majdnem gyönyört is, hisz szereti azt akivel együtt van, tetszik neki, hogy a férfinek sikerült gyönyört adnia.

Ha ez a komplikált egyed, a nő, túl tud lépni a leírt sok mindenen, akkor tudja teljes mélységében és magasságában élvezni a szexet. Ha a férfiben van elég türelem, ha odafigyel a test rezdüléseire, ha neki is fontos, párjának gyönyört szerezzen, akkor sokszor valóban igaz a válasz: Isteni volt Drágám!
(A cikket beküldte: helenbereg)Ajánld ezt a cikket ismerőseidnek!

E-mail címed:
Ismerősöd e-mail címe:


Heteróságom története
Ez az előző cikkem "előzménye". Kotyesz nevű, aktív fórumozó társunk felszólított, írjam meg, az előéletemben miért férfiakkal voltam, milyen kapcsolataim volt velük, akkor hogy éltem őket meg, és hogyan látom utólag most? Gondoltam, eleget teszek kérésének,... »

Vajon minden kapcsolatban lévő férfi kapható egy titkos légyottra?
Manapság annyi megcsalós sztorit olvasni... Sokan úgy vélekednek, hogy mindenkit megcsal a párja egyszer, van aki tud róla és van aki nem. Azt kell mondjam, sajnos egyetértek ezzel. A mai világban a tisztelet, őszinteség, kitartást jelentő szavak elvesztették értéküket. »Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a szerelemmel.hu weboldalra felkerült friss cikkekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss cikkeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.szerelemmel.hu/rss
Minden jog fenntartva © 2018, www.szerelemmel.hu | Jogi nyilatkozat | Kapcsolat: info (kukac) szerelemmel.hu | WebMinute Kft.