Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ






Kategória: Szerelem

Online társkeresés – Flört a virtuális térben

Online társkeresés – Flört a virtuális térben Az internetes társkereső oldalak terjedésével egy egészen új terület nyílt meg a flörtölni és ismerkedni vágyók előtt. Bár lassan kifelé evezünk, a nyárból mégis ilyenkor nagyobb intenzitással tombolnak, azok a bizonyos hormonok és még azok is hajlamosak párkeresésre adni a fejüket, akiknek eddig eszükbe sem jutott ez az opció. A párkeresők számára ilyenkor a legkézenfekvőbb lehetőség a virtuális tér.

Ám azok, akik már megannyi csalódással a hátuk mögött igyekeznek rátalálni az igazira jóval óvatosabbra, veszik a tempót és a kéziféket behúzva kutatnak társ után, nagy eséllyel az online térben. Ennek persze kézenfekvő oka lehet, hogy a virtuális térben az is bátrabban viselkedik, aki egyébként visszahúzódó természetéről híres.

Megdöbbentő adat, de mégis igaz, hogy Magyarországon csaknem másfél millió szingli él, akik mind potenciális partnerkeresők. Ezek az egyedülálló felnőttek pedig jó eséllyel regisztrálnak valamilyen internetes társkereső portálra, mint utolsó esélyként, hogy végre rábukkanjanak a lelki társukra, arra a valakire, aki valóban szereti őket.

A virtuális térben való flörtölés szabadságérzetet nyújt használójának, hiszen a fesztelenebb kommunikációnak köszönhetően nagyobb az esély egy személyes találkozóra. Persze ez buktatókkal is járhat, ugyanis, ha a valódi közvetlen emberi kommunikáció során képtelenek vagyunk elengedni magunkat, avval meghazudtoljuk a cyber térben kialakított imázsunkat, így pedig az esetleges randi kimenetele akár végzetes is lehet.

Persze nyilván érhető, hogy online könnyebben megy a flörtölés, pasik esetében gyakran szájalás, de ahhoz, hogy egy potenciális partnerjelöltet meghódítsunk, bizony szükség van az őszinteségre. Az online társkeresés legfontosabb alappillére, hogy sose fényezzük magunkat túl, ugyanis, ha lebukunk, az rendkívül kellemetlen szituációkat eredményezhet.

Nyilván nem azt mondjuk, hogy minimális szinten ne turbózzuk fel virtuális jelenlétünket, hiszen mindenki a legjobb és pozitívabb oldalát igyekszik ilyenkor megmutatni, de azzal, hogy becsapjuk beszélgető partnerünket, az önámítás első szakaszába is belépünk.

Flörtöljünk, de próbáljunk meg közben megmaradni a magunk természetességében. Ha tudjuk, hogy a való életben abszolút nem vagyunk rámenősek és nagyszájúak, akkor még véletlenül se állítsuk az ellenkezőjét, mert annak nem várt következményei lehetnek. Egy-egy ilyen húzással rövidebb időre ugyan találhatunk partnert, de hosszú távú kapcsolatról olyan álmodni se merjen, aki hazugsággal igyekszik magának társat találni.

Sokaknál gond, hogy eleve rosszul közelítik meg az online párkeresés funkcióit. Vannak, akik abba a hiú ábrándba ringatják magukat, hogy itt belebújhatnak más bőrébe és azzal majd elvarázsolják a randi partnert. Azok, akik úgy hiszik, a neten bármi máshogy működne, mint a való életben az alaposan téved. A személyes találkozó alkalmával azonban igenis beugrik az a bizonyos majom a vízbe és lehull a lepel az internetes társkereső oldalak legnagyobb flört bajnokáról is.
(A cikket beküldte: Rátalálsz)


Ajánld ezt a cikket ismerőseidnek!

E-mail címed:
Ismerősöd e-mail címe:


Rád is vár egy komoly kapcsolat!
Újabb negatív élménnyel gazdagodtál a legutóbbi vakrandin? Félsz ismét kitenni magadat a visszautasításnak, a csalódásnak? Válts mielőbb taktikát, hogy olyan emberekkel teremthess kapcsolatot, akik valóban illenek hozzád! »

Lehet újra kezdeni a csalódottságból?
4 és fél éves kapcsolatnak lehet így véget vetni? Ki sem hűlt a helyem és este már más volt a "helyemen". Vegyes érzések vannak bennem, a düh, a csalódottság, a hiány és meglepő módom, még mindig jelen van a szerelem. »



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a szerelemmel.hu weboldalra felkerült friss cikkekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss cikkeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.szerelemmel.hu/rss





Minden jog fenntartva © 2018, www.szerelemmel.hu | Jogi nyilatkozat | Kapcsolat: info (kukac) szerelemmel.hu | WebMinute Kft.