Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ


Kategória: Társkeresés és randizás

Szerelem és boldogság 60 évesen

Az internet és a házasságon kívüli kapcsolat adta lehetőségek a szerelemhez és a boldogsághoz. Valamint hogyan lehet 60 évesen elkezdeni és megtartani egy minden szempontból működő kapcsolatot, létezik-e szerelem és boldogság a hatodik X közelében?

Valamennyien ismerjük a véleményeket a társkereső oldalakon kialakult kapcsolatokról. Most, mint már előttem mások is szeretnék megosztani egy pozitív tapasztalatot ezen témában.
Mindketten házasságban élünk és valamilyen okból - talán unaloműzés vagy kíváncsiság - regisztráltuk magunkat egy ilyen oldalon.
Egyszer egymásra találtunk. Beszélgettünk, leveleztünk. Aztán megbeszéltük, hogy személyesen is megismerjük egymást.
Én kíváncsisággal és izgalommal vártam az időpontot. Olyan volt ez, mint az első randi.
Elérkezett az időpont. Ott voltam a megbeszélt helyen még előbb is, mint megbeszéltük.
Megjött ő és beült mellém az autóba, s ekkor már egyből szimpátiát éreztem felé. Valószínű ő is.
Beszélgettünk és nagy vonalakban elmondtuk egymásnak, ki mire számíthat, ha kialakul köztünk egy kapcsolat.
Az első találkozás nem tartott sokáig, de mindketten éreztük egymás kisugárzását
Ekkor már tudtam, hogy szükségem van erre a kapcsolatra. Elválás előtt megfogtuk egymás kezét és szinte egyszerre érezve a pillanatot, megpusziltuk egymást.
Elváltunk azzal, hogy majd keressük egymást. Az első randi után nem telt el sok idő, mikor megbeszéltük a következő randi időpontját.
Mindketten éreztük az egymás iránti szimpátiát, és hogy talán érdemes belevágni a kapcsolatba. Mindketten kerestünk valamit az életben, amit eddig még nem kaptunk meg. Egymásra figyelés, őszinte szeretet, rajongás a másik iránt és gyengédség.
És elkezdődött valami, ami most már közel egy éve tart.
Mindenben megértjük és kiegészítjük egymást és az érzések fokozatosan erősödnek egymás iránt. Már 60 évesek vagyunk és olyan érzések törnek elő, mint fiatal korunkban.
Amikor csak tehetjük, együtt töltjük a szabad időnket és örömmel, boldogsággal telnek az együtt töltött órák. Felvetődhet a kérdés: - Na de ebben a korban?
Igen, a véleményem az, hogy soha nem késő megtalálni a boldogságot és főleg megtartani.
Most már szinte fáj, ha egy napig nem találkozunk.
Tehát az én véleményem az, hogy a sors útjai kifürkészhetetlenek, és a sors által megvalósult történésekkel nem szabad szembeszállni.
Van szerelem és boldogság ebben a korban is, csak tudni kell élni az adott helyzettel.
(A cikket beküldte: mrl950)Ajánld ezt a cikket ismerőseidnek!

E-mail címed:
Ismerősöd e-mail címe:


Jófiúk és rosszfiúk
A "jókislányok" tényleg a "rosszfiúkhoz" vonzódnak? És mindig a "rosszlányok" kapják meg a legjobb lelkű pasikat? Miért van az, hogy általában a párok egyik fele vadóc? Most jönnének ki az ellentétek, ami miatt annak idején beleszerettünk a nagy Ő-be? »

Házasság és gyerek nélkül párkapcsolatban élni...
Hiába vagyok szerelmes, már nem vágyom se házasságra, se gyerekre... Igazából csalódtam és mostmár csak azt szeretném, ha lenne egy normális kapcsolatom, ahol élvezhetem a párom társaságát, a közös programokat, és az intimitást. Még akkor is, ha ennél tovább nem jutunk soha... »Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a szerelemmel.hu weboldalra felkerült friss cikkekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss cikkeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.szerelemmel.hu/rss
Minden jog fenntartva © 2018, www.szerelemmel.hu | Jogi nyilatkozat | Kapcsolat: info (kukac) szerelemmel.hu | WebMinute Kft.