Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kategória: Megcsalás és szakítás

A bűvös harmadik személy vajon a te kapcsolatodat is kísérti? Tudj nemet mondani!

Egy olyan történetet fogok elmesélni, mely elég tanulságos lesz minden olvasó számára!
Hogyan is lehet észrevenni hogy valami nem stimmel egy kapcsolatban? És belépett a titokzatos harmadik személy, aki egy pillanat alatt feldúlta érzelmeidet?
Mi is a megoldás????


Az én történetem körülbelül egy éve kezdődött.
Megismerkedtem egy fiúval, aki nagyon szimpatikus volt, de sajnos mégsem úgy sült el a dolog ahogy szerettem volna, mert a barátjával jöttem össze!

A fiúval rövid időn vége lett mindennek, de a másik fiúval tartottam a kapcsolatot, szinte minden nap beszéltem vele, hol msn en hol személyesen! És elindul valami de ezt nem lehetett szerelemnek nevezni! Egyfajta kötődés volt! Aztán egy szép nyári napon a barátnőmmel elmentünk a strandra és akkor láttam meg életem párját! Aki oda is jött hozzám leszólított és azóta együtt vagyunk ez kb 8 hónapja tart!
De azzal a másik fiúval akivel nap mint nap beszélgettem még mindíg ott volt az az érzés ami nem múlt el! Szó szerint ragaszkodtam hozzá, jól esett minden egyes perc amit vele töltöttem, de emellett nagyon szerettem a barátom(szeretem)! Tudtam hogy van egy biztos pont az életemben a barátom, aki nagyon szeret, de a másik fiú iránti
érzéseim folyamatosan nőttek!

Ekkor úgy döntöttem ennek végetvetek, és mindent elmondok annak a fiúnak hogy mit is érzek iránta,
fel is léptem hozzám msnre,de egy hirtelen felindulásból elkezdtem vele bunkózni, és összevesztünk nagyon csúnyán, úgy gondoltam az lesz a legjobb megoldás, ha többet nem beszélünk.

Ez be is jött! Azóta minden megváltozott, az életem úgy érzem a helyes úton halad, a barátommal mai napig imádjuk egymást, és az az érzés a másik fiú után hamar kimúlt!

A történet következtetése:
Tudni kell erősnek lenni, és határozott döntéseket hozni, bármennyire is nehéz!
Ha nem léptem volna fel az érzéseim ellen akkor lehet hogy ma nem lennék ilyen oldog mint most!
(A cikket beküldte: dettyy 17)Az ész vagy a szív dönt
Sokszor hallani zátonyra futott párkapcsolatokról, ahol egyik vagy másik fél félrelépése miatt ért véget egy sokáig jól működő kapcsolat. Mi lehet az oka annak, hogy valaki félrelép és miért bocsátunk meg, ha utána úgysem bízunk a párunkban? Érdekes kérdések és... »

Karambolból szerelem...
Cseppet sem romatikusan induló találkozásból, szerelem lett... Még most sem tudom, miért akkor, miért pont így, miért velem? Talán a sors műve, így van megírva a nagy könyvben? Vagy a véletlen egybeeséseknek köszönhető a kapcsolatunk?? »
Minden jog fenntartva © 2021, www.szerelemmel.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) szerelemmel.hu | WebMinute Kft.