Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Szexualitás

A férjem a mindenem, de a szex..?

A férjem a legjobb barátom, társam mindenben. Három gyönyörű gyermekünk van, viszonylag rendezett körülmények között élünk.

Szépség és egészség
Az hiszem a miénket hívják igazi jó házasságnak. Valóban az, majdnem... Az utóbbi tíz évben szépen lassan szexuálisan elhidegültem Tőle. Szeretnék ezen változtatni, már nagyon sok mindent megpróbáltam, nem megy...


Életem párjával több, mint húsz éve kerültünk össze. Részemről nem volt mindent elsöprő szerelem, részéről talán igen. Jó volt vele beszélgetni, bulizni és szinte minden. Szinte... Az elején a szexszel sem volt különösebb problémám, egy 10-es skálán úgy 8-ra értékelném. Aztán, telt az idő és a nem túl viharos szerelem helyett szépen lassan kialakult köztünk egy mindennél erősebb kötődés a másikhoz, azt hiszem ezt nevezik szeretetnek.

Rendesen megedzett minket az élet, soha senkitől semmit nem kaptunk, ami nem is baj, igy minden apróságnak ami a miénk lett őszintén tudtunk örülni. Hosszú évekig küzdöttünk, hogy gyermekeink lehessenek, ő minden orvosi cécót szó nélkül elviselt, természetes volt számára, hogy erre szükség van.
Sok évi próbálkozás után három gyönyörű gyermekünk született. Párom élete kizárólag a családjáról szól, otthon mindenben a segítségemre van, egyedül építette fel a házunkat, szuper apa, és rendületlenül szerelmes belém, több, mint húsz év után is. Szóval, akarva sem tudok róla semmi rosszat mondani.

Egyetlen dolog - ami sajnos elég fontos - hogy szexuálisan gyakorlatilag teljesen elhidegültem tőle. Nem tett semmi rosszat, lesi a kívánságaimat minden területen, de sajnos nem tudok evvel mit kezdeni.
Egyszerűen a hátamon feláll a szőr, ha hozzámér. Eleinte, persze próbáltam ezt titkolni, de egyre nehezebben megy.
Próbáltam vele megbeszélni, úgy hogy ne bántsam meg, próbáltunk helyet, időt egyebeket változtatni. Sajnos semmi nem változott.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem a libidóm esett a béka feneke alá, vannak természetes vágyaim, de sajnos nem vele.
Megcsalni nem lennék képes, ő sem tette soha, ebben szinte biztos vagyok.

Szívem szerint azt mondanám, hogy neveljük együtt tovább a gyerekeinket, éljük az életünket együtt csak szex nélkül. Ami teljesen halott ötlet, mert mindketten negyven évesek vagyunk természetes szükségletekkel. Nyitott házasság...? Egyikünk sem bírná elviselni, szóval a kör bezárult.

(A cikket beküldte: dorka65)


Szúnyogriasztó

Heteróságom története
Ez az előző cikkem "előzménye". Kotyesz nevű, aktív fórumozó társunk felszólított, írjam meg, az előéletemben miért férfiakkal voltam, milyen kapcsolataim volt velük, akkor hogy éltem őket meg, és hogyan látom utólag most? Gondoltam, eleget teszek kérésének,... »

Miért lett vége? Hogyan szerezzem vissza őt?
Azért mert elhagyott a párod, még vissza szerezni is tudod őt. Nem jelenti azt, hogy ha vége van a kapcsolatodnak, már egyből magadba fordulsz és sírsz. Oké sírj, hiányold. De azt se sokáig, mert amennyi időd elmegy azzal, hogy hónapokig kivagy, azalatt az idő... »

Unatkozol? Gyere játszani!Minden jog fenntartva © 2020, www.szerelemmel.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) szerelemmel.hu | WebMinute Kft.