Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Megcsalás és szakítás

Amikor a pasi tartja a kapcsolatot az exével...

Tehát van pasid és ő tartja az előző hölgyekkel a kapcsolatot. Te viszont nem, mert így beszéltétek meg. Nekem erről az a véleményem, hogy ami a múlté, az maradjon is az. Szerintem az nem normális, ahol mindkét fél felhőtlenül szórakozik az exszel. Legalábbis számomra. A vélemények itt is eltérőek.

Nálunk ez így volt. Megbeszéltük, hogy az exeket kizárjuk a kapcsolatból, de nemrég rábukkantam arra, hogy sms-ezik az egyikkel és nagyon kiakadtam. Tagadta is, de rájöttem. Azóta nem bízom benne, de szeretnék. Nem akarom, hogy ennek a kapcsolatnak vége legyen, de bizalom nélkül nehéz.
A legszebb pedig az, hogy amikor az exekről volt szó, a barátom neheztelt rájuk, mert mindben csalódott. És nálam ezzel az sms-ezéssel lealacsonyította magát. Nálam elveszítette férfibüszkeségét.
Ráadásul ő kezdeményezett azok után, ahogy bánt vele a hölgy. Ilyenkor hol a férfibüszkeség? Ezzel az esettel azt bántotta meg, aki igazán szereti őt.
Ő régen könnyeket ejtett emiatt a nőszemély miatt, most meg nekem okozott fájdalmat azzal, hogy egy olyan ember miatt hazudott nekem, aki megbántotta, megalázta őt.

Miután nagy nehezen túltettem magam a tudaton, hogy írogatott neki, próbáltam elmagyarázni a páromnak, hogy mivel a kapcsolatunk elején úgy beszéltük meg, hogy kizárjuk az exeket, továbbra is legyen így.

Az én véleményem erről nem változott, viszont az övé igen, és nem értem, hogy miért.
Sajnos azóta csak azon töröm az eszem, hogy hogyan tudnék megbizonyosodni arról, hogy betartja-e a szavát és nem hazudik többé.
(A cikket beküldte: Mollika13)Fellángolás – beteljesülés – elmúlás
Egy rövid, de annál intenzívebb szerelem története, sok "de-vel" és "ha-val", amit nekem nem sikerült teljesen még feldolgoznom. "Mi a földi élet s minden ragyogványa Nélküled, oh boldog Szerelem érzése? Tenger, melyet ezer szélvész mérge hánya, Melynek meg nem szűnik háborgó küzdése." »

Esettanulmányok, avagy párkeresési tapasztalatok
24 éves vagyok, egy viharos és gyors házasság után kettecskén élek két éves kislányommal. Bő fél évvel a különválás után eldöntöttem, hogy itt az ideje ténylegesen párkapcsolatot építeni, és beszüntetni a szeretői viszonyokat az életemben. »

Minden jog fenntartva © 2020, www.szerelemmel.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) szerelemmel.hu | WebMinute Kft.