Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Megcsalás és szakítás

Amikor a pasi tartja a kapcsolatot az exével...

Tehát van pasid és ő tartja az előző hölgyekkel a kapcsolatot. Te viszont nem, mert így beszéltétek meg. Nekem erről az a véleményem, hogy ami a múlté, az maradjon is az. Szerintem az nem normális, ahol mindkét fél felhőtlenül szórakozik az exszel. Legalábbis számomra. A vélemények itt is eltérőek.

Nálunk ez így volt. Megbeszéltük, hogy az exeket kizárjuk a kapcsolatból, de nemrég rábukkantam arra, hogy sms-ezik az egyikkel és nagyon kiakadtam. Tagadta is, de rájöttem. Azóta nem bízom benne, de szeretnék. Nem akarom, hogy ennek a kapcsolatnak vége legyen, de bizalom nélkül nehéz.
A legszebb pedig az, hogy amikor az exekről volt szó, a barátom neheztelt rájuk, mert mindben csalódott. És nálam ezzel az sms-ezéssel lealacsonyította magát. Nálam elveszítette férfibüszkeségét.
Ráadásul ő kezdeményezett azok után, ahogy bánt vele a hölgy. Ilyenkor hol a férfibüszkeség? Ezzel az esettel azt bántotta meg, aki igazán szereti őt.
Ő régen könnyeket ejtett emiatt a nőszemély miatt, most meg nekem okozott fájdalmat azzal, hogy egy olyan ember miatt hazudott nekem, aki megbántotta, megalázta őt.

Miután nagy nehezen túltettem magam a tudaton, hogy írogatott neki, próbáltam elmagyarázni a páromnak, hogy mivel a kapcsolatunk elején úgy beszéltük meg, hogy kizárjuk az exeket, továbbra is legyen így.

Az én véleményem erről nem változott, viszont az övé igen, és nem értem, hogy miért.
Sajnos azóta csak azon töröm az eszem, hogy hogyan tudnék megbizonyosodni arról, hogy betartja-e a szavát és nem hazudik többé.
(A cikket beküldte: Mollika13)Örök emlék
Az első és a legnagyobb szerelem, ami irányadó most is az életemben és az is marad. Máig visszasírom, de az élet megy tovább. Legalábbis azt mondják... Egy biztos, semmit nem bántam meg. Előtte és utána sem volt olyan lány az életemben, mint ő! »

Rád is vár egy komoly kapcsolat!
Újabb negatív élménnyel gazdagodtál a legutóbbi vakrandin? Félsz ismét kitenni magadat a visszautasításnak, a csalódásnak? Válts mielőbb taktikát, hogy olyan emberekkel teremthess kapcsolatot, akik valóban illenek hozzád! »

Minden jog fenntartva © 2019, www.szerelemmel.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) szerelemmel.hu | WebMinute Kft.