Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Megcsalás és szakítás

Bonyolult ex

3 és fél éves kapcsolat húzódik már fél éve. Macska-egér játékot játszunk és nem tudunk egymástól sehogy sem elszakadni.

Volt egy hosszú párkapcsolatom, 2 és fél évvel volt nálam fiatalabb a párom. 3 és fél évig voltunk együtt. Minden szép és jó volt, de az utolsó másfél évben voltak ingadozásai (füves cigit fogyaszt évek óta), amikor havonta szakított, majd meggondolta magát.

Most már fél éve vagyunk külön, és nekem szakítás után 2 és fél hónapra lett egy kapcsolatom, ami 2 hónapig tartott. Ez idő alatt folyamatos online kapcsolatban voltam a régi párommal. Elmondása szerint, amikor összejöttem az új barátommal, csak 2 hétig zavarta. A volt párom és az új párom ismerték egymást, és az exem szerint a szakítás oka az, hogy egyedül akar lenni. Utána már azzal indokolta, hogy az új párommal jobb lesz nekem.

Fél éve szakítottunk, de 5 hónapig havi szinten szexuális kapcsolat volt közöttünk. Online minden nap beszélgetünk a mai napig. Összeveszünk, majd kibékülünk, dolgokat vágunk egymáshoz, megbántjuk egymást, nem tudunk egymástól elszakadni. Sok szakítási indok volt, amit a mai napig nem tudok. Ha eltűnök, online elkezd keresni.

Sok zűrzavart okoztam magam körül, az új páromról hazudtam a réginek, letagadtam az újat. Voltak olyan szituációk, hogy felbosszantottam a volt párom és ő csúnya dolgokat vágott a fejemhez, mire én eltűntem és ő rögtön a barátnőmnél keresett, hogy hogy vagyok. A volt páromnak azóta se volt párkapcsolata, és tudomásom szerint szexuális kapcsolatot se részesített mással, csak velem.

Megpróbáltunk barátok lenni. A közös barátainknál letagadta, hogy tartja velem a kapcsolatot. Voltunk egy közös bulin, ahol ő összekapott két fiúval (nem miattam volt a verekedés), én álltam közéjük. Csak rám hallgatott, hogy hazakísérem, menjünk onnan el. Ittas állapotban volt, úton hazafelé fogta végig a kezem, utána átmentünk egy másik buliba, ahonnan ő visszament az előző buli helyszínére. Nem történt semmi lényeges. Elhagytuk a helyszínt, majd amikor én hazaindultam, szó nélkül otthagytam. Félúton hívott telefonon, hogy nem megyek-e fel hozzá. Nem mentem.

Másnap felhívtam, hogy jól van-e, majd engem hibáztatott, hogy ittasan ült kocsiba. Utoljára két hete voltunk szexuálisan együtt, ami úgy kezdődött, hogy nagyon jól elbeszélgettünk. Majd másnap azt mondta, hogy hiba volt, de a fél év alatt sosem mert velem találkozni, mindig könyörögnöm kellett érte.

Amiatt, mert ő füvezik a mai napig, nagyon sok probléma volt közöttünk. Észrevettem, hogy érzelmileg labilis. A nagymamájánál él, szülei elváltak. Amikor az új párommal voltam, sokat keresett, de mikor szakítottam vele, alábbhagyott az érdeklődése.

Azóta van ez a macska egér hajsza közöttünk. Mindig azzal jön, miért nem békülök ki a másikkal. A barátságot is azt mondta, hogy ne erőltessük, de attól még keres.
Mindenki azt mondja, hogy ennek még nincs vége.

Én még szeretem őt.
(A cikket beküldte: bubuska536)Foglalkozzam vele vagy engedjem el?
Rövid történetem szeretném megosztani veletek , illetve igazából véleményeket várnék, hátha valaki járt hasonló "cipőben". Hogyan engedsz vissza valakit, akit szeretsz, egy olyan emberhez, aki éveken át testi és lelki terrorban tartotta. »

Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek
Miért vágynak a férfiak más nőre? Miért kell asszonyaiknak belemenni ezekbe a dolgokba? A feleségek, akikkel találkoztam, mind ittak, mert így jobban feloldódtak. Akkor tényleg akarták? Vagy csak a férjeiket akarták megtartani? Én is így voltam vele, de nem ittam,... »
Minden jog fenntartva © 2020, www.szerelemmel.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) szerelemmel.hu | WebMinute Kft.