Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Társkeresés és randizás

Egyenjogúság vagy esélytelenség

Mihez kezdjen az ember lánya, ha két kicsi gyerekkel elhagyták és egy idő után szeretne újra társat találni, a gyerekeket teljes családban felnevelni.
Jobb híján regisztrálhat több társkereső oldalon. De a gondok ekkor kezdődnek, mert rájöhet, nincs esélye semmire.


Nem tudom, másoknak ez hogy megy, megy-e egyáltalán, nekem nem sikerül. Mégis próbálkozom, mert nem tudok belenyugodni, hogy egyedül kell maradnom.
Nem vagyok még öreg, sem visszataszító külsejű. Nem mondhatom, hogy csak a független, fiatal nőknek áll a világ ezen a terepen. Kapok kedves leveleket, ilyen-olyan ajánlatokat, szóval érdeklődésben nincs hiány. Elindulnak a levelezések, már mindent kitárgyaltunk, jöhet(ne) a randi.
És itt a határ, a nagy dilemma:
Hogyan szabaduljak el otthonról, hová tegyem a gyerekeket, mit mondjak az anyukámnak? Mert igen, velem együtt él az anyukám, aki nagyon rosszallja, hogy keresem a párom. De úgy általában semmi se tetszik neki, amit én csinálok. Megszólja a külsőm, a gyerekekkel való minden tevékenységemet, minden percemmel el kell számolni, ha házon kívül vagyok, azért is bánt, ha a gép előtt ülök.
Mindezt a saját lakásomban. Ebből szeretnék kilépni, újat kezdeni, szabadon létezni a saját elképzeléseim szerint. De mégis hogyan? Kire bízzam és hová tegyem a gyerekeket a randik idejére? Mégsem vihetem őket rögtön magammal egy kapcsolat legelején! Hívjak, fizessek babysittert? Az anyukám mellé? Egy nap alatt el is menekülne az illető!
Megértem, hogy idős, beteg, idegesítik a gyerekek, nem bírja a velük való huzakodást az etetés, a játékok széthagyása, a lefekvés körül. Azt viszont nem értem meg, hogy engem erkölcstelennek tart, hogy társkeresésen jár az eszem, hogy adok magamra, hogy nem csak a gyerekeimért áldozom fel magam teljesen, mint ahogyan ő tette.
Szóval eljön a randi ideje, esedékessége és nem tudok időpontot megadni, hogy mégis mikor és főleg meddig és mikor lesz legközelebb, ha lesz és az meddig...?
Milyen könnyű a férfiaknak. A gyerek válás után nem velük marad, így függetlenek, szabadon kezdhetnek új kapcsolatot.
De mi lesz a gyerekes anyákkal? Nincs egyenjogúság, csak teljes esélytelenség. Legalábbis számomra.
Nektek hogy megy?
(A cikket beküldte: princildi)A megsebzett szív
Az idők folyamán rádöbbentem arra, hogy az emberek mennyire szeretetre éhesek, s talán ez az eset is éppen ezért történhetett meg. S nem árt a józanság, az óvatosság, mert az érzelmek tévútra vihetik az embert. Az ismeretlenségbe burkolózva a vágyainknak olykor... »

Hogyan beszélünk el egymás mellett?
Írás a "- Mi a baj? - Semmi." típusú párbeszédekről. Arról, hogy milyen okok vezetnek el idáig. Hogy mit lehet tenni ellene. Mindezeket egy konkrét példán keresztül (sajnos saját példával) mutatom be. »

Minden jog fenntartva © 2018, www.szerelemmel.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) szerelemmel.hu | WebMinute Kft.