Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Esküvő és házasság

1 2 3 4 5
A szerelem testre gyakorolt hatása
A szerelem szép, a szerelem édes...mindenki a tökéletes párkapcsolatot, a társát, a másik felét hajtja, keresi. Akár megtaláltuk, akár nem...egy mégis mindig biztos és örök: a szerelemi életünk befolyással van ránk. Ahogy belsőleg, éppúgy külsőleg is. Nézzük csak meg ezt közelebbről! »

Mikor másként képzeled el, és csalódás a vége...
Volt már veletek is olyan, hogy az apró félmondatokból, megjegyzésekből következtettél valamire, és csalódás lett a vége? Velem ez történt, mégpedig az elejtett félmondatokból gyűrűre, eljegyzésre gondoltam, de egy doboz bonbon lett a vége. Következzen a történetem: »


Holdvilágos éjszakán, miről álmodik a lány ...dik a lány ...dik a lány...
Azaz hogyan menjünk "elegánsan" férjhez... Reggel képeket keresgéltem a neten, és megakadt a szemem az újabban nagyon felkapott esküvői-rendezvényes hirdetéseken. Belekukkoltam. Egy aránylag "olcsó" és "silány" "ereszdelahajam" csak!!! 900.000 huffos pízt... »

Keserédes esküvőszervezés
Életem talán legkomolyabb döntése előtt állok. A saját boldogságom helyezem előtérbe, vagy ismét húzzam ki a szüleimet a pácból? Napok óta töprengem a dolgon, és egyszerűen képtelen vagyok dönteni… »

Esküvőfotózás - új távlatok!
Az esküvőfotózásban megjelent egy izgalmas új irányzat, a TTD, vagy trash the dress. A menyasszonyi ruha esküvő utáni "rituális tönkretétele", fényképezkedés fűben, vízben, elhagyatott romépületekben, falusi tanyán... nem óvva már a ruhát, ünnepelve ezáltal is a... »

A mi történetünk
21 éves koromig csak vártam a nagy Ő-re, álmodoztam a szőke, kék szemű hercegről. Olyan váratlanul csapott le rám a megálmodott herceg, hogy azóta is úgy érzem még mindig csak álmodom. Nem tudok betelni kék szemével, szőkés hajával és számomra Dávid szobor termetével. »

Együttélés vs. házasság
Kíváncsi vagyok, ki melyik mellett teszi le a voksát! Hallottam jót, rosszat mindegyikről! Mégis úgy érzem, nem igazán igazságos az élet velünk, mert vannak párok, ahol valamelyik fél vágyik a házasságra, másikuk pedig nem. Ekkor valamelyik fél feladja az ... »

Magányban...
Teljesen egyedül, mégis családban... Éreztetek már ilyesmit? Én már igen. Most is ezt érzem... Két gyerek... elcsesztem... tudom, de későn jöttem rá. Nem merem azt mondani, hogy megbántam a gyerekeimet, mert imádom őket. De másképp csinálnám, ha újra kezdhetném... »

Így ismerkedtünk meg mi!
Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar én is megtalálom az igazit, de lényeg az, hogy sikerült. Amikor először megláttam, szinte éreztem, hogy ő az igazi. Régóta terveztem, hogy leírom a megismerkedésünk történetét, de végre megtettem. »

A menyem, vagy csak a fiam felesége?
Látszólag azonos jelentéssel bír a címben található két fogalom, de saját bőrömön tapasztalom, hogy ez nem így van! »

1 2 3 4 5
Minden jog fenntartva © 2021, www.szerelemmel.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) szerelemmel.hu | WebMinute Kft.