Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kategória: Megcsalás és szakítás

Foglalkozzam vele vagy engedjem el?

Rövid történetem szeretném megosztani veletek , illetve igazából véleményeket várnék, hátha valaki járt hasonló "cipőben". Hogyan engedsz vissza valakit, akit szeretsz, egy olyan emberhez, aki éveken át testi és lelki terrorban tartotta.

1,5 éve ismerkedtem meg egy lánnyal, aki előtte pár hónappal lépett ki egy igencsak megromlott kapcsolatból. Konfliktusaik néha tettlegességig fajultak. Ebből a kapcsolatból született egy kislányuk, aki megismerkedésünkkor 1,5 éves volt.
Vonzódtunk egymáshoz és szinte izzott a levegő köztünk, de mind a ketten tartottuk magunkat, így az első csók is 2 hónap után következett be. Sok időt töltöttünk kettesben, hármasban. Sokat kirándultunk, moziba jártunk, stb. Ekkor én még egy cégnél dolgoztam ide s tova 15 éve alkalmazottként, időközben saját kft-t alapítottam, melyben mindent egyedül csinálok. A megsokasodott munka miatt kevesebb időt tölthettünk el egymással, de a szenvedély ugyanúgy élt bennünk. Együttlétünk alatt természetesen tartotta a kapcsolatot az exével a kislány miatt.
Hétközben velünk, hétvégén az apjával volt, soha nem volt eltiltva tőle, bár igen furcsa személyiség. Mikor megtudta, hogy van valakije, néha fenyegető és néha kedves sms-ekkel bombázta, amiket a kapcsolatunk végéig küldözgetett. A srácról annyit kell tudni, hogy 29 éves és a leghosszabb munkaviszonya talán 1,5 év volt, per pillanat is munkanélküli, se jogosítvány, se lakás, tehát nincs semmi, amit fel tudna mutatni, hogy mit is ért el az iskola befejezése után.

A gondok pár hete kezdődtek, amikor egyik este a párom kapott tőle egy sms-t, amibe az ágyban feküdve óhatatlanul is de bele láttam (kihangsúlyozom, soha nem turkáltam a telefonjában). Általában felolvasta az sms-eket, de rá kellett jönnöm, hogy csak a rosszakat. Múlt héten mondtam a páromnak, hogy le kell ülnünk beszélni, mert itt valami olyan van kialakulóban, ami úgy érzem engem hátrányosan érint. Kb. 3 perc alatt megvolt a megbeszélés, kijelentette, hogy szakítunk... Ok, gondoltam, pár nap és észhez tér.
Pár nap múlva megkerestem, beléptem hozzá és láttam, hogy kétségek gyötrik. Ez a beszélgetés már igen hosszúra nyúlt, nagyon sok mindent megbeszéltünk, újrabeszéltünk. E találkozás végén kinyögte, hogy a kislány érdekében megpróbálják az exével újrakezdeni, elfelejteni a régi sérelmeket, elvárások nélkül, ami számomra egy kicsit hihetetlen . Hadd ne mondjam, kicsit padlót fogtam. Elmondtam neki, hogy valamilyen szempontból megértem, mert mint anya, a gyermekét kell szem előtt tartania, de egy ember alaptulajdonságain elég nehéz változtatni, sőt... és ha ez nem sikerül az exének, az Ő élete és a kislányé is rá fog menni. Búcsúzásként átölelt és úgy szorított mint még soha ....

Köszönöm, hogy elolvastátok .
(A cikket beküldte: xistix)Csak egy szerelmeslevél
Megint Neked írok, kis titkos Szerelmem. Talán ez az utolsó, hogy Rád emlékezem. El kell engedjelek, de olyan nehéz, így még inkább emlékezem. Még húzom az időt, még kínozom magam. Zorán énekli: "a szerelemnek múlnia kell, ha múlik akkor fájnia kell, hogy érezd... »

A férfiak és a nősülés
A férfiak két lábbal állnak a földön: többnyire csak azt hiszik el, amit a saját szemükkel látnak – és nem szeretnek nősülni… Tehát a férfiak, amit nem tudnak lemérni és kiszámítani, az nem is létezik számukra. Magabiztosságuknak talán az az oka,... »
Minden jog fenntartva © 2021, www.szerelemmel.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) szerelemmel.hu | WebMinute Kft.