Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Megcsalás és szakítás

Hogy is van ez?

Van egy mondás. Nem az az igazi, akivel le tudod élni az életed, hanem az, aki nélkül nem. De ezt honnan tudja, aki mondta? Vagy inkább honnan tudod, hogy ő az igazi? És mi van, ha együtt voltál az igazival, de hagytad elmenni? Vajon visszajön még?

Sokszor leszünk szerelmesek az életünk alatt. Ez lehet viszonzott vagy viszonzatlan. Gyötrelmes fájdalommal teli vagy esetleg boldog. De a tökéletes szerelem nem létezik. Vagyis inkább tökéletes pár nem létezik.
Volt egy pár kapcsolatom nekem is, de egyik sem végződött úgy, ahogy nekem jó lett volna. Mikor vége lett, mindig azzal próbáltak vigasztalni, hogy nem ő volt a nekem való, nem illettünk egymáshoz stb.
Pedig ők nem is tudták, hogy milyen volt a kapcsolat, hogy miket meg nem tettünk egymásért. Hogy milyen jó érzés volt hozzábújni, átölelni, megcsókolni.
Az utolsó kapcsolatom annyira jó volt, bárki bármit mond. Hiába lett vége, hiába nem beszélünk egymással, mégis az volt életem legjobb kapcsolata. Különlegesnek éreztem.
De vége lett. Még a szakítás is szép volt pedig ilyen létezik. Vagy legalábbis én azt hittem.
Szóval van ez a mondás. Nem az az igazi, akivel le tudod élni az életed, hanem, aki nélkül nem. Vagyis élhetsz együtt valakivel, de ha mást szeretsz, akkor hiába minden. Játszhatod azt, hogy boldog vagy, de az nem az igazi boldogság. Vannak olyan dolgok, amikről már nem mersz beszélni. Mert csak még jobban fáj.
Vannak olyan dolgok, amikről lemondasz csak azért a reményért, hogy visszajön hozzád. És amikor nem várod, akkor történik meg a csoda.
Néha elmész valaki mellett, találkozol valakivel és nem is hiszed, hogy pár hét múlva együtt lesztek. Az élet néha fura dolgokat produkál.
Még ott van a kérdés. Minek nekünk valaki?
Miért nem jó egyedül? Miért kell mellénk egy társ?
Hisz ha belegondolsz bárkivel ágyba bújhatsz, a mai világban már nem kell valakivel együtt lenned azért hogy gyereked legyen.
Ha kedved támad hozzá elmész egy bulihelyre, megkapod az illetőt és kész. Másnap pedig nem kell magyarázkodni, nem lesz bűntudatod, hogy megcsaltál valakit és nem fogsz arra gondolni (főleg ha rossz volt), hogy az este megint vele leszel. Az öleléseket a barátaidtól is megkapod. Vajon akkor miért?
Mert talán jó érzés azt mondani, hogy igen, van barátom, igen, hamarosan férjhez megyek stb. Talán mert biztonságban érzed magad. Talán mert ő nemcsak a szerelmed, hanem a barátod is egyben.
Nem jó egyedül lenni, de nincs más választás.
De még mindig jobb annál, hogy szeretsz valakit és nincs melletted. Pedig csak erre vágysz. Hogy vele legyél.
Szeretnék én is vele lenni. De ő most mással van. Arra várok, hogy hátha mégis ő volt az igazi. Hátha visszajön hozzám. Addig igyekszem boldogan, reménnyel a szívemben élni.
(A cikket beküldte: alexandracska83)Internetes Casanova
Dupla átverés... Talán most megúszta az úriember, de remélem, másokkal nem tudja ezt eljátszani. De csak remélni tudom, biztosan sajnos nem. Sajnos a "komoly"barátnő, még szerintem hisz, bízik -amit magam sem csodálok, hisz okos, értelmes ember, jól tud... »

Valentin-nap férfiszemmel
Őszintén szólva, úgy veszem észre, a nők nem igazán tudják elképzelni, milyen nehéz ez a nap a férfiak számára. Baráti társaságomban többen rettegéssel várják az év ezen szakaszát, félnek, hogy nem felelnek meg az elvárásoknak és csalódást okoznak a szeretett... »

Minden jog fenntartva © 2020, www.szerelemmel.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) szerelemmel.hu | WebMinute Kft.