Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Megcsalás és szakítás

Hűség

A hűségről már sokan, sokféleképpen írtak és beszéltek. Mégis örök téma; érdekli és megérinti az embert, bármelyik oldalon is áll; legyen akár a megcsalt, akár a megcsaló szerepében.
De kifizetődőbb hűségesnek maradni.


A megcsalás is relatív, mint annyi minden más az életben. Van, akinek már az is fáj, ha párja kissé hosszabban néz meg egy konkurens személyt, míg másnak a csók és a mással való érzelmek nélküli szex sem vezet veszekedéshez és váláshoz.
Ha voltál már valamelyik oldalon, tudod, miről beszélek. Ha nem, kívánom, ne is tapasztald meg, soha!

Megcsalni annyi, mint elárulni, hátba szúrni, mint semmibe venni életet és érzelmet. Mert kihat az egész életre mindkét felet tekintve. Ha van egy kis lelkiismereted – és miért ne volna? – egész hátralevő életedben gyötörni fog a bűntudat. Ha megbocsát, azért, ha elhagy, azért. Mert fájdalmat okoztál, mert megaláztad, mert becsaptad. Azt akit szeretsz, és azt, aki szeret.

A megcsalás okozta seb, soha nem képes begyógyulni. Mert benne van a félelem, a rettegés, hogy újra megtörténhet. A régivel azért, mert egyszer már megtette, az új szerelmek felett pedig ott fog lebegni, hogy hátha ő is…
Ha megcsaltak, örökké benned marad a tüske, ami szétszaggatja az önbecsülésedet. Miben volt jobb a másik, miért tudott többet nyújtani, miért nem voltam én már elég, és ha így volt, miért nem szólt…?! Ugyanaz a személy képes a fellegekbe emelni, és a mélybe taszítani.

Önzőség azt mondani, hogy csak egyszer élünk. Aki erre fogja a félrelépését, az menekül a saját lelkiismerete elől. De meddig? Egyszer úgyis utolér.
Úgyhogy gondolkodj mielőtt cselekszel!
(A cikket beküldte: maya80)Ha az ex életének része maradsz
Mindenkivel megesett már az életben legalább egyszer, hogy eljött a nagy szerelem. Sajnos az én történetemben nem jól alakult a kapcsolat, de leírom, hátha valakinek tapasztalatként szolgálhat. Mindenki csalódik az életben, de én ennek ellenére is hiszek benne,... »

Miért jó házasnak lenni?
Sokan azt mondják manapság, hogy a házasság az csak nyűg. Azzal annyi baj van. Egyedül élni sokkal jobb. Mert nem kell állandóan a férfit szagolni. Nem kell a férfi zoknijait mosni. Vagy, mert nem kell állandóan eltűrni, hogy az asszony vásárolni akar. Vagy, mert... »

Minden jog fenntartva © 2020, www.szerelemmel.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) szerelemmel.hu | WebMinute Kft.