Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Megcsalás és szakítás

Isten nem bottal ver....!

Furcsának fogjátok tartani, mert nekem is furcsa, hogy ilyen valóban megtörténhet-e, nem csak velem, hanem bárkivel.
Olyan, mintha lenne egy védőangyalom és velem bármi történik, ő egyből cselekszik.
A volt barátomról van szó. Aki akármit is tett, mindig a rövidebbet húzta.
És az a baj, hogy ezért még sajnálni sem tudom.


Arról van szó, hogy lassan egy éve lesz annak, hogy vége egy kétéves kapcsolatomnak. Azt hittem, megtaláltam a nagy Ő-t. Persze tévedtem. Én küldtem el a srácot, mert már nem bírtam tovább, ahogy megaláz és kihasználja az egész családomat.

Na de térjünk a lényegre!
Amikor mi szakítottunk, ő egyből egy másik lány karjába rohant. Ami nekem nagyon rosszul esett, mivel a csajszi az én "legjobb" barátnőm volt.
Én nem szóltam egy szót sem. Csöndben szenvedtem. Szerencsére kb. két hónap alatt túltettem magam rajta. Amit sokan nem hittek el, de így volt. Hála a makacsságomnak és annak, hogy megmondtam, ő soha nem fogja rajtam látni, hogy én szenvedek.
És ahogy a kapcsolatunknak vége lett, nekik csődbe ment a boltjuk, rajta egy csomó adóssággal.
Ők folyamatosan üzenőfalon szerelmes verseket irkáltak ki egymásnak. Én nem foglalkoztam vele, mert tudtam csak azért csinálják, hogy nekem rossz legyen. A srác nem tudott abba beletörődni, hogy én már nem szenvedek miatta. Nagyon sok helyen volt úgy, hogy ők is és én is ott voltam és ők próbáltak olyan dolgokat csinálni és mondani, amivel én kellemetlenül érzem magam. De ez sem jött össze nekik.

Majd kb. 2,5 hónapja kaptam én is, és az ő minden iwiw-es ismerőse egy körlevelet, amiben mindenfélének lehordott engem és a szüleimet, mert ő azt hitte, hogy én megszüntettem az ő myvip-jüket, amin a csajszival voltak. Persze én nem tudtam semmiről.

Nemsokára, ahogy ez megtörtént, a volt barátomnak eltört a keze. Persze azért is mi voltunk a hibásak, mert elátkoztuk őket.
Most pedig pár napja a srác feltörte az msn-em bosszúból. Amire én rögtön rájöttem, hogy ő volt, mert egyből a mostani barátomnak kezdett el mindenfélét írni.
És tegnap meccsen rosszul lett és elvitte a mentő, most kórházban fekszik.

Erre én már csak azt mondtam, hogy nem bottal ver az Isten.

Ezek furcsa dolgok, mivel akármit elkövetett ellenem, ő jár pórul!

Ezt úgy éreztem, le kell írjam.
(A cikket beküldte: dittke14)Megvezetett boldogság...
Minden úgy indult, mint egy szokványos párkapcsolat. Reméljük, hogy végre megtaláljuk életünk párját, akinek gyereket szülhetünk és "boldogan " élhetünk...Jól benéztem. Megvezetett az én boldogságom. Olyan, mint egy dísz, szépen mutat, nézzük, de semmit nem szolgál... »

Isteni volt Drágám!
Mi az, ami a nőt motiválja, mi lehet az oka, hogy a várakozással feltett kérdésre - Jó volt? -, azt mondja, Isteni volt a szeretkezés, a szex, mikor nem jutott el a csúcsra? Miért nem meri, akarja a kérdésre: Jó volt Drágám? - felvállalni: Nem, nem volt jó, vagy... »

Minden jog fenntartva © 2019, www.szerelemmel.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) szerelemmel.hu | WebMinute Kft.