Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Társkeresés és randizás

Jófiúk és rosszfiúk

A "jókislányok" tényleg a "rosszfiúkhoz" vonzódnak? És mindig a "rosszlányok" kapják meg a legjobb lelkű pasikat? Miért van az, hogy általában a párok egyik fele vadóc? Most jönnének ki az ellentétek, ami miatt annak idején beleszerettünk a nagy Ő-be?

Egyre több a válás, a különköltözés, a veszekedés. Gyerekeink így nőnek fel, ezt látják, ez lesz nekik a norma.
Miért kellenek nekünk azok a helyes, de durva pasik, vagy ha normális mostanra miért változott át egy állattá? Lehet, hogy bennünk van a hiba? Mi akarjuk, hogy izgalmas legyen és a túl jó túl unalmas is egyben? Szerintetek a Gordon Ramsay-t, a Dr. House-t hány nő nézi? Jókat nevetünk, hogy mekkora bunkó az emberekkel, aztán ránézünk a párunkra és kicsordul a könnyünk, hogy már nem olyan vicces, amikor mindez az otthonodban zajlik és veled csinálják. Vannak édes pasik, akik nézik ezeket és a miért kérdésre azt a választ kapom, "Olyan akarok lenni, mint ők, mert ez kell a nőknek." Tényleg mi harcoljuk ki, hogy ilyen durvák legyenek?
A durva nők és durva pasik messziről elkerülik egymást. Mindig keverednek a párok. Persze, aki durva az nem veszi észre magát, és ha szólnak, neki hárít, hogy ő nem úgy gondolta, meg neki ugyanez nem esne rosszul. Biztos? Hát fából vannak ezek az emberek vagy igazán még soha nem gondoltak bele milyen a másik oldalon lenni? És mi miért viseljük éveken át a szenvedéseket? Nekünk ennyire fontos a család, a kötelék, amit ők sárba tipornak? Meddig tudunk várni, hogy végre felnyíljon a szemük? És felnyílik valaha?
Csak remélni tudom, hogy a gyerekem, bár minden nap ezt látja, nem így fog gondolkodni. A minden napi lealázáson felül kell emelkedni, de hogyan? Aki megteheti az lép, aki nem az tűr. Hisztek a változásban? Egy rosszfiúból lehet mintaapa? Én nem ezt tapasztalom. Aki majd 10 év alatt, nem tudott változni a saját családja kedvéért sem, arra semmi sincs hatással. Pedig én próbáltam drasztikus módszereket is, pl.: elköltözés, válás. Egyik sem jött be és még rosszabb lett a helyzet. Az igazság, ha egy ilyet elhagysz, a következő nőnek teszel jót, legalábbis jó esetben, mert még ez sem biztos. Ha visszamész magadnak tuti nem.
És ekkor jönnek a kételyek. Mi van, ha bennem van a hiba, mi van, ha egy jóból is én hozom ki az állatot. Na meg a rábeszélés, nehogy már azt hidd, hogy más jobb lenne. Persze, szerintem is velem csak így lehet bánni! Ha egy embernek folyamatosan azt mondják, hogy hülye, egy idő után el is hiszi magáról, hogy az. Tapasztalat.
Az én nagy gondom az, hogy vannak esetek, amikor érzi a vesztét, előjön a "jófiú" énje. Akkor most 2 ember lakik benne vagy ez csak álca. A "jó" a-ból is előjön néha az a bizonyos utálatos ember?
Miért van az, ha egy pasi lenéz, gúnyos velünk, annál jobban vonzódunk hozzá, meg akarjuk szerezni? Mi lesz, ha meg kapuk? Igazán soha nem lesz a mienk. Ezeket a jellemzőket nem lehet a gyökerétől kirángatni, legfeljebb lenyírni, viszont az újranő és nagyobb lesz.
Akit szeretsz, a hibáival együtt kell, de akkor nekik is el kellene fogadni a te hibáidat, nem a szemedre hányni egyfolytában.
A jólelkű pasik miért nem mernek közeledni, mitől félnek? Talán őket is túl sokan megbántottak már. Igen köztünk nők között is vannak gonoszak, akik az ő kis szívüket taposták meg, és ahogy mi félünk egy-két csalódás után, bennük ugyanez lehet.
Talán egyszer eljön az a nap, amikor mindenki azzal lehet, akit lelke szerint megérdemel.
(A cikket beküldte: szabryka)A külcsín és a belbecs viszonya a párkapcsolatban
A nyár beköszöntével nők és férfiak egyaránt szorgalmasan (még szorgalmasabban) látogatjuk a kondi termeket, hogy a télen felkúszott kínos kitüremkedések a strand szezonra eltűnjenek rólunk. A cikket a konditerem atmoszférája ihlette. Körbenéztem a sok szép testű,... »

A szex gyógyító ereje
A leghasznosabb, és legegészségesebb benti elfoglaltág a téli időszakra Beköszöntött a hideg, és ilyenkor mindenki hajlamosabb rá, hogy több időt töltsön otthon. Ez önmagában nem gond persze, de érdemes odafigyelni, hogy ne hasztalan dolgokkal "vészeljük át" a telet. »
Minden jog fenntartva © 2021, www.szerelemmel.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) szerelemmel.hu | WebMinute Kft.