Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Megcsalás és szakítás

❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
Szörnyű pasik hálójában
Avagy szabadulás egy brutális kapcsolatból. Nehezen fogtam hozzá, hogy leírjam a történetemet. Legfőképp mert már "túl vagyok rajta", és boldog házasságban élek csöppnyi kislányunkkal együtt. Korábban azt hangoztattam, hogy én bizony, ha valaki megüt, azt... »

Fellángolás – beteljesülés – elmúlás
Egy rövid, de annál intenzívebb szerelem története, sok "de-vel" és "ha-val", amit nekem nem sikerült teljesen még feldolgoznom. "Mi a földi élet s minden ragyogványa Nélküled, oh boldog Szerelem érzése? Tenger, melyet ezer szélvész mérge hánya, Melynek meg nem szűnik háborgó küzdése." »

Stratégiai játék

Tündérmesék nincsenek...
Rájössz, hogy igazából az egész kapcsolat már csak azért van, mert te úgy akarod. Bevetsz már minden praktikát, reménykedsz titkon, de úgyis tudod, hogy előbb - utóbb szakítás a vége. Vannak figyelmeztető jelek, amikre jobb odafigyelni. Rájössz, hogy a szőke... »

Megcsaltak, megaláztak...mit tegyek?
Nagyon nagy volt köztünk a szerelem, és tudom, hogy mások számára ez hihetetlen, de soha egy hangos szó nem esett köztünk. Ez a szerelem még egészen tavaly márciusáig lángolt, nem változott át még ennyi idő után sem szimpla szeretetté és megszokássá. Bennem... »

Isten nem bottal ver....!
Furcsának fogjátok tartani, mert nekem is furcsa, hogy ilyen valóban megtörténhet-e, nem csak velem, hanem bárkivel. Olyan, mintha lenne egy védőangyalom és velem bármi történik, ő egyből cselekszik. A volt barátomról van szó. Aki akármit is tett, mindig a... »

Intő jelek
Sajnos sokan nem vesszük észre az óvatosságra intő jeleket, de legtöbbünk nem is akarja észrevenni, hogy az Élet lengeti az "Állj már le" zászlót előttünk...egyszerűen szemet hajtunk felette, mondván, majd jobb lesz. De mikor? És mi van, ha nem lesz jobb? »

Ki érti ezt?
Első igazi nagy csalódásom a szerelemben! Ez egy féléves, komolynak induló kapcsolat története, melynek – lehetséges – 1 hónap alatt örökre vége lett. »

Tanulság!
Az én sztorim 16 éves koromban kezdődött, amikor még bármit megadtam volna azért, hogy valaki szeressen, hogy felkaroljon. Az álmom teljesült is, de közben nem vettem észre, hogy nem is vagyok ébren... »

Szex az ex haverjával...
Kb. 1,5 hónapja szakítottunk az exemmel. Imádtam, szerettem teljes szívemből és még mindig nem vagyok 100%-ig túl rajta. Viszont azt nem gondoltam volna, hogy az egyik legjobb haverjával így összekeveredünk valaha is, és pont ő fog segíteni és tanulságként... »

Másodiknak lenni a munka után? Van esélyünk még boldognak lenni?
Már lassan négy éve vagyunk együtt, de egyre jobban érzem fontosabb neki a munkája, mint én. Az áll az első helyen és amikor esetleg nincs dolga, én is sorra kerülök. Már régen éreztem magam boldognak vele. Annyira szeretném újra érezni! »

❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Panarom FÉNYLŐ CSILLAG ILLÓOLAJKEVERÉKMinden jog fenntartva © 2021, www.szerelemmel.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) szerelemmel.hu | WebMinute Kft.