Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Megcsalás és szakítás

❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
Hogy is van ez?
Van egy mondás. Nem az az igazi, akivel le tudod élni az életed, hanem az, aki nélkül nem. De ezt honnan tudja, aki mondta? Vagy inkább honnan tudod, hogy ő az igazi? És mi van, ha együtt voltál az igazival, de hagytad elmenni? Vajon visszajön még? »

Újra életedben az exed?
Mindenkinél eljön az a pillanat, mikor megkérdezzük magunktól, vajon jól tettem, hogy szakítottam? Vajon van még esélyem annál, akit régen szerettem és tiszteltem? Ez a sors keze, vagy tényleg csak a saját döntéseink következménye? »


Amikor a pasi tartja a kapcsolatot az exével...
Tehát van pasid és ő tartja az előző hölgyekkel a kapcsolatot. Te viszont nem, mert így beszéltétek meg. Nekem erről az a véleményem, hogy ami a múlté, az maradjon is az. Szerintem az nem normális, ahol mindkét fél felhőtlenül szórakozik az exszel. Legalábbis... »

Exek, szakítások
Mi áll a szakítások mögött és mi van utánuk? Miért érdemes elszakadni a másiktól, mint inkább barátoknak maradni? Valakinek megy a szakítás utáni barátság, valakinek nem. De miért van ez? Pusztán nézőpont kérdése? »

Hogyan találjuk meg újra a Fényt?
Párkapcsolatok születnek és elmúlnak. Olyan törvényszerű, mint az Élet körforgása. De mindezt kisgyermekkel végigcsinálni, szembenézni a nem működő házasság riasztó tényével...nagyon nehéz. Hogyan próbáljunk talpon maradni/felállni? Erről szól a cikk. »

Folytatás vagy szakítás?
Sokak szerint ha egy kapcsolat válságba kerül, a legjobb megoldás a szakítás. De mi történik akkor, ha még mindketten szerelmesek a másikba, csak épp sok kicsi sokra megy alapon összevesznek minden apróságon? Ha mindketten majd' belehalnának a szakításba, de mégis... »

Az ész vagy a szív dönt
Sokszor hallani zátonyra futott párkapcsolatokról, ahol egyik vagy másik fél félrelépése miatt ért véget egy sokáig jól működő kapcsolat. Mi lehet az oka annak, hogy valaki félrelép és miért bocsátunk meg, ha utána úgysem bízunk a párunkban? Érdekes kérdések és... »

Fájó szakítás
Megtörtént. Valami nem volt már jó. Esetleg titkolózott sokat, aztán kiderült valami. Vagy csak "leépített"...de te még mindig szereted. Akarod. Kell neked. Nélküle üresnek érzed magad, a világot, minden szürkébb és értelmetlenebbnek tűnik, nem tudsz vezetni, mert... »

Hűség
A hűségről már sokan, sokféleképpen írtak és beszéltek. Mégis örök téma; érdekli és megérinti az embert, bármelyik oldalon is áll; legyen akár a megcsalt, akár a megcsaló szerepében. De kifizetődőbb hűségesnek maradni. »

Menny és pokol
2005. szilveszterét soha nem felejtem el. Nagyon nagy készülődésben voltam: besütöttem a hajam, kisminkeltem magam és felvettem az aznap vásárolt rucimat. Én akartam lenni a legszebb a bulin, nem akarok nagy képű lenni, de mi tagadás sikerült is. »

❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Minden jog fenntartva © 2020, www.szerelemmel.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) szerelemmel.hu | WebMinute Kft.