Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Megcsalás és szakítás

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
Vajon meddig bánthat?
Hol húzódik az a határ, ameddig a nő eltűrheti a megalázást, és vajon hol van az a pont, amikor azt kell mondanunk: most már elég!? Nyilvánvalóan mindenki máshogy vélekedik erről a kérdésről, még én is csak próbálom megérteni az egészet, és elfogadni, hogy... »

Foglalkozzam vele vagy engedjem el?
Rövid történetem szeretném megosztani veletek , illetve igazából véleményeket várnék, hátha valaki járt hasonló "cipőben". Hogyan engedsz vissza valakit, akit szeretsz, egy olyan emberhez, aki éveken át testi és lelki terrorban tartotta. »

ORGANIC SHOP BIO EPER JOGHURT TESTÁPOLÓ KRÉM

Tiszteld magad - még ha a szerelem vak is
A férfival, aki az életem része volt másfél éven át, tegnap véget ért a kapcsolatom. Amikor az ember szerelmes és örül, hogy "szeretik" - sosem hallja meg azt, amit maga is tud, csak nem akar elfogadni... Tisztelni kell magadat, máskülönben a párod sem fog megbecsülni téged. »

Ha az ex életének része maradsz
Mindenkivel megesett már az életben legalább egyszer, hogy eljött a nagy szerelem. Sajnos az én történetemben nem jól alakult a kapcsolat, de leírom, hátha valakinek tapasztalatként szolgálhat. Mindenki csalódik az életben, de én ennek ellenére is hiszek benne,... »

Hét hónapig tartó szerelem...
Kéz a kézben sétálni és együtt lenni azzal a férfival, akibe szerelemes vagyok... nagyon szép, de egyben fájó emlék is, mivel már nem vagyunk együtt. Hiányoznak a találkozások, a kedves mosolya és a gyönyörű tekintete... »

Tönkretett az internet
Biztos sokan lesznek, akik tudják, hogy miről lesz szó a cikkemben. Milyen rossz az, ha mások életét és látszólagos boldogságát látjuk, amikor nekünk nem úgy alakulnak a dolgaink, ahogy szeretnénk. Milyen butaság ennyi időt, energiát fektetni abba, hogy mások... »

Tépelődés
Szakítás után, még mindig érdekli mi van velem. Elmondása szerint szeret, de más lánynak udvarol. Érthetetlen.. Mit élhet át? Miért nem enged teljesen el magától? Ha találkozunk mindig izgatott, úgy néz rám, mint ahogy eleinte. Ha megtudja, hogy más fiúval... »

Nem tudom meddig mehet ez így tovább..
Hosszúra sikerült a történet... 13 éve élek a párommal, van egy 10 éves gyermekünk is. Nem volt könnyű az életünk, folyton akadályokba ütköztünk. Én voltam neki az első komoly kapcsolata és szexuális kapcsolata is csak két nővel volt előttem. 21 volt, amikor... »

Büszkeség a szerelemben
Az elmúlt hetekben, hónapokban arra lettem figyelmes, hogy minden második, harmadik internetes fórum szinte ugyanarról a problémáról szól. Ezek mindegyike a párkapcsolat, szerelem témát érinti. Kérdezhetnétek: - Eddig nem vetted észre?! - Nem, nem vettem észre!... »

Csak a félelem kötött össze vele, de sikerült az újrakezdés nélküle
Nem gondoltam volna, hogy elég erős leszek az újrakezdéshez, de sikerült. Egy bonyolult kapcsolatból léptem ki. Négy évig szenvedtem egy olyan ember mellett, akivel csak a félelem volt az, ami összekötött. Elég rosszul ment a szakítás, de a mostani párom miatt megérte! »

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kvizlabirintus.hu Kérdések, felfedezés, stratégiaMinden jog fenntartva © 2021, www.szerelemmel.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) szerelemmel.hu | WebMinute Kft.