Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Megcsalás és szakítás

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
Kigyógyulni a szakításból
Ezt a barátnőmnek írtam, aki nemrég ebben az élethelyzetben találta magát. Talán segített neki, talán segíthet másoknak is. Úgy gyógyulhatsz ki a szakítás okozta fájdalomból, ha végigjárod az utat, ami a gyógyuláshoz vezet. Kétségtelenül nehéz elviselni ezt az... »

Üresség
Hajnal van... már megint. És megint nem tudott aludni. Ez már az öregség? Hiszen csak(?) a negyvenedik szülinapja lesz most ősszel. A kávéfőzőt bekapcsolja, rágyújt egy cigire, majd a kávé mellé jöhet a második. Le kellene szokni, sokba is kerül és ugye az apja... »

Online játszótér

Ne várj... csodát!
Várni. Várakozni. Valamire, ami sosem történik meg. Amit csak Te szeretnél, amire csak Te vágysz és senki más. Hitegetni, áltatni magad, miközben a másik vígan él és ha eszébe is jutsz, csak egy kósza emlék maradsz. Miért? Mert sosem szeretett igazán! »

Chat szerelmi háromszögben
A történet szereplői egy család, ahova belépett egy harmadik fél a kapcsolatba. Nehéz eldönteni mi a helyes, vagy a jó megoldás? A harmadik fél (ezután csak H. F) üzenet: "Kedves ........! Szeretném ha ismét a barátod lehetnék! De ha nem fogadsz el, az is megértem! Kellemes majálist kívánok." »

Miért változott meg a párom viselkedése?
Azok után, hogy júniusban tényként közölték velünk, Anyukánk utolsó stádiumban van, a párkapcsolatom fenekestül felfordult. És semmi reakciót nem tudtam és nem tudok megérteni. »

Könyörgöm, segíts, mert te vagy az életem!
Lassan itt a sokadik Karácsony és én még mindig ugyanúgy szeretem, várom, mint ott az elején. Reménykedem, visszajön, megvigasztal, kezét nyújtja és segít meggyógyulni, kimászni a gödörből! Nem kell bocsánatot kérnie, mert az ÉLETET, az ÁLMAIMAT hozná vissza. »

Család vagy szerelem?
Nem igazán vagyok büszke arra, amit tettem, de ember vagyok, és olykor hibázom és be kell valljam, hogy lehet, hogy most sem tennék másképpen. Nehéz ez! Biztos, hogy sokan elítélnek emiatt, amit valahol meg is értek, de talán akad olyan is, aki átérzi, hogy... »

Visszaút önmagamhoz
Pontosabban visszataláltam önmagamhoz, viszont ezzel együtt újjá is születtem. Rég nem írtam, mert bezártam magam. Ez a cikkem arról szól, hogy nekem hogyan sikerült visszatalálnom és újjászületnem . Most végre kiírtam magamból és megkönnyebbültem. »

Merre tovább?
Férfi története, aki leírja élete rövid történetét, aki szeretne tanácsokat, meglátásokat,tapasztalatokat, gondolatokat kapni nőktől, hogy eldöntse milyen döntést hozzon életének további folytatásával kapcsolatban. »

Halk válasz egy fórum kérdésre
Mi a szerelem? Egy nő rajongása, netán egy férfié, a másik nem iránt? Vagy csak a szívünkben érzett forró, mindent elsöprő érzés, hogy bennünket is szeretnek és mi is hasonló módon érzünk a másik iránt? Sok megválaszolatlan kérdés, amire igen sok és okos ember... »

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

JAVALLAT BODORRÓZSA LEVÉL KAPSZULA 50Minden jog fenntartva © 2021, www.szerelemmel.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) szerelemmel.hu | WebMinute Kft.