Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Megcsalás és szakítás

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
"Hagyd hát gyémánt, hogy elveszítselek..."
A cím egy sor a közös dalunkból. Pár sor az életemből, néhány mondat az emlékeimből. Hogy miért? Csak úgy. Olvasok ezt-azt, beszélgetek emberekkel sokmindenről. Ez most kikívánkozik belőlem. Talán az elengedésnek egy formája ez. Ha valakiben nem tisztázott a... »

Szerelmes vagyok...
Életem legnagyobb tragikomédiája, aminek a legszebb emlékének kellene lenni... Egy igazi történet, ami velem történt meg, és zajlik körülöttem éppen most is. Nem ítélhet el érte senki, mert nem lát bele az életembe. 10 éve vagyok szerelmes, hol kicsit beteljesül,... »


Elveszett illúziók
Elmúltam 40, és nem mostanság. Valahogy úgy alakult az életem, hogy nem igazán sikerült párra találnom. Alkalmi kapcsolatok, a leghosszabb is tán 3 hónapig tartott. Soha nem éreztem azt, hogy megbecsülnek, igazán NŐNEK tartanak. És azt sem, hogy nem csak a mellem... »

Lehet újra kezdeni a csalódottságból?
4 és fél éves kapcsolatnak lehet így véget vetni? Ki sem hűlt a helyem és este már más volt a "helyemen". Vegyes érzések vannak bennem, a düh, a csalódottság, a hiány és meglepő módom, még mindig jelen van a szerelem. »

Én meg nem tudom, mit tegyek….
Mindennek több oldala van. A barátságnak és a szerelemnek is. Itt barátokra leletem, különlegesekre is, hiába korlátozódik ezek közé a keretek közé a barátság, mélyen tud érinteni. És időnként elgondolkodok, mit teszek ha a barátom boldogsága forog kockán? És... »

Illúzió
Talán sokunkkal előfordult már, hogy többet képzeltünk egy emberről, mint aki valójában volt. Vagy nem képzeltünk többet, csak Ő pont nem velünk akarta átélni a Csodát, a Szerelmet. Sajnáltatnám most magam, de inkább nem teszem, mert esetemben ez az illető... »

Nem álltam be a sorba
Talán az egyetlen nő vagyok aki nem állt be a sorba Veled kapcsolatban, de mindenesetre nem tudnék most mondani még egy ilyet magamon kívül. Igaz Rád is az az aranyköpés, amit Woody Allen egy filmjében mondott: "Sosem akarok olyan klubhoz tartozni amelyik engem... »

Csak egy szerelmeslevél
Megint Neked írok, kis titkos Szerelmem. Talán ez az utolsó, hogy Rád emlékezem. El kell engedjelek, de olyan nehéz, így még inkább emlékezem. Még húzom az időt, még kínozom magam. Zorán énekli: "a szerelemnek múlnia kell, ha múlik akkor fájnia kell, hogy érezd... »

Házasságom
Sajnálattal olvasom, hogy hány olyan tönkrement élet van, mint az enyém. Úgy döntöttem én is megosztom veletek az én történetem. Jó kiírni magunkból a fájdalmakat, könnyebb lesz a lelkünk. »

Titok a párkapcsolatokban
Tudjuk, ismerjük mindnyájan a Vonzás Törvényét! Pozitív a jót, negatív a rosszat! Rátok bízom, hogy kit melyik rész ragad meg írásomból. Remélem, a legtöbb olvasómnak írásomnak azon része, ahol ráismer a saját, nagyon szép és jól működő kapcsolatára. »

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kvizlabirintus.hu Kérdések, felfedezés, stratégiaMinden jog fenntartva © 2021, www.szerelemmel.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) szerelemmel.hu | WebMinute Kft.