Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Megcsalás és szakítás

❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
Párkapcsolatok zsákutcában
Amikor úgy érezzük, hogy nem működik a párkapcsolatunk... Mi lehet az oka? És mit tehetünk? Ezeknek a kérdéseknek járok utána ebben a cikksorozatban. A végére pedig egyértelművé válik, hogy az önismeret az alapja minden párkapcsolatnak. »

Bűn és bűnhődés
A nő azt hiszi van szép családja, háza, kutyája, íróasztala ahol dolgozhat...Talán boldog is lehetne, ha nem érezné azt, hogy ez az egész egy nagy hazugság, ami felőrli a boldognak hitt életét. Keresi a kiutat, változtatni próbál, de csak csöndben, nehogy valakit... »


Szakítólevél
Én nem kergetek tündérmeséket... régóta nem hiszek az ilyesmiben. Azóta nem, mióta az az ember aki a világot jelentette nekem a saját két kezeim között halt meg. Azóta tudom, hogy az élet szenvedés. Amint történik velem egy jó dolog, várom, hogy jöjjön a rossz is. Átlátom az élet misztériumát. »

Miért ne kezdjünk nős férfival?
Miért ne? Ennek számos oka van. És ha épp ilyen "kapcsolatba" léptél, nos előre elmondom, mi vár rád. Persze vannak kivételek, és happy end lesz a vége, és boldogan éltek, amíg meg nem haltok, de ezek a kivételek. Az esetek többségében vagy szerető maradsz, akár... »

Egy tönkrement, korábban jól működő házasság története
Az ember, ha ideális kapcsolatban él párjával hosszú évekig, azt gondolja, hogy ez mindig így lesz. Biztos vannak ilyen esetek, mikor ez tényleg így van, de sajnos sok az ellenpélda is. Én is így jártam nemrég. Biztos voltam benne, hogy erős kötelék van köztünk... »

Nem tudok szeretni?
Sok férfi megfordult az életemben, de sosem éreztem igazi szerelmet. Kapok szerelmes leveleket, szép bókokat. De valahogy mind csupán üres szavaknak tűnik. Nem tudom, milyen érzés tartozni valakihez, igazán, szívből szeretni... »

Az utolsó esély?!
Életem egy nehéz korszakába értem bár mégis megkönnyebbülést érzek. Borzasztó dolog felismerni, hogy a férfi, akivel 12 évet éltem együtt, szerelmi láncon tart, arany kalitkába akar zárni. És csak egy utolsó esélyt kér, ami már a sokadik lenne. Meddig kell nekünk... »

A félrelépés...
Egy igaz történetet mesélek el néktek, amit az életből merítettem, hiszen nyitott szemmel, és szívvel járó ember vagyok. Én magam is sok mindent megtapasztaltam már, s az élet körülöttünk is produkál sajnálatos eseményeket, amit talán érdemes le is... »

Ember tervez, Isten végez...
Kelj fel! Ha biztosan tudnád, hogy halálos beteg vagy, ha kevés lenne hátra értékes idődből, hogy hasznosítsd az életed és eltöprengj azon, ki vagy, nem pocsékolnád az idődet önmagad kényeztetésére, félelmeidre, letargiákra vagy ambíciókra. Nos, azt mondom neked,... »

Miért lett vége? Hogyan szerezzem vissza őt?
Azért mert elhagyott a párod, még vissza szerezni is tudod őt. Nem jelenti azt, hogy ha vége van a kapcsolatodnak, már egyből magadba fordulsz és sírsz. Oké sírj, hiányold. De azt se sokáig, mert amennyi időd elmegy azzal, hogy hónapokig kivagy, azalatt az idő... »

❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kvizlabirintus.hu Kérdések, felfedezés, stratégiaMinden jog fenntartva © 2021, www.szerelemmel.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) szerelemmel.hu | WebMinute Kft.