Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Megcsalás és szakítás

Szerelmi történet
Mindenki életében legalább egyszer eljön az igaz szerelem. A kamaszkori szerelem nagyon szép és emlékezetes. De amilyen gyorsan jön, olyan gyorsan el is múlik. De ha valakit 40 évesen érint meg ennek a gyönyörű érzésnek a szele, akkor az eget rengető. És ha... »

Az én(?!) házasom
Egy szerelemről, amely nem is olyan egyszerű, vagy csak nem tesszük egyszerűvé. Egy szerelemről, amely valószínűleg nem csak engem érint. Egy szerelemről, amely sokszor az egekig emel, de ugyan olyan sokszor a pokolba taszít. Egy szerelemről, amely valószínűleg... »

PANAROM VÁRANDÓSSÁG- BABAÁPOLÁS EZERJÓ OLAJ - GÁTOLAJ

Élet az ablakon belül...
Egyre többször eszembe jutnak azok a gyerekkori húsvétok. Emlékszel, mikor valamelyik délután meséltem Neked, majd a cseten is azokról a húsvétokról. Nem, biztos nem, de eszedbe fog jutni. Tudom, miért jött elő ez a kép... Talán akkor mikor meséltem úgy tűnt,... »

Vége
Azt gondoltam azért van Deja Vu-m vele kapcsolatban, mert tényleg valami fontos ember volt az életemben, vagy lesz... ki tudja!? Az biztos, hogy ennyire erős, mély érzést még senki sem tudott rám hatni. Érezted már úgy, hogy ha most halsz meg, akkor sem bánod,... »

Második randi
A szeretőm nem jött a megadott időpontban azzal a busszal, amit megbeszéltünk. A következővel sem... Közben a férjem hívott, hogy már másnap hazajön a konferenciáról... Kiborultam már az ő hívásától is. Aztán meg ő nem jött... teljesen kész voltam, szomorúnak és... »

Egyedüllét
Sokat gondolkoztam írjak-e, mert erről már sokan írtak, de úgy érzem muszáj, mert szétfeszít... A nagy szerelem, amit a leány regényekben olvashatunk, létezik-e egyáltalán és ha igen, akkor merre van, mert rám még nem talált. De a remény hal meg utoljára, mondják sokan… »

Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek II.
Újból itt fekszem... Már harmadszorra! Itt vagyok, mert jönnöm kellett! Nem akarok semmire sem gondolni, csak történjék már meg. És mégis Ő jut az eszembe. De miért, miért? Jönne már a nagy fehér semmi... Lassan zuhanok és már nem érdekel semmi. »

59 nap...
A megkésve megismert szerelemről, önmagunk megismeréséről, a szerelemem elveszítéséről, a magányról, a tehetetlenségről, a dühről szól e történet, azért, hogy más ne járjon így, hogy tanuljanak belőle.. »

Tiszta őrület
Mihez kezd egy négygyermekes anyuka, amikor 36 évesen, egy fillér nélkül, hirtelen ismét szinglivé válik? A mai világban sokan küzdenek hasonló problémával. Vannak, akik képesek feldolgozni a szakítást, de ez sokaknak csak nehezen megy. – kattints ide a részletekért »

Egy megalázott és meggyötört szerelmi válság
Azok olvassák el, akik elég erősek ahhoz, hogy egy igen megrázó családi drámát éljenek át. Természetesen nem fizikailag, csak képletesen. Sajnos ebben a történetben vannak nehéz fordulatok, ami valakinek megrázó élmény lehet. Egy anyáról, 3 gyermekéről és a férjéről szól. »


Online játszótérMinden jog fenntartva © 2021, www.szerelemmel.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) szerelemmel.hu | WebMinute Kft.