Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Megcsalás és szakítás

Amikor villámcsapásként ér a felismerés...
3 éve élek boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatban - keltem fel erre a gondolatra, akkor amikor villámcsapásként ért, hogy az, akit mindennél jobban szeretek, a nap 24 órájában azért vagyok, hogy neki jobb legyen, megcsalt, becsapott, megalázott, hülyének... »

Nehéz dönteni...
Sokáig gondolkoztam azon, hogy kitárulkozzak és megírjam, ami annyira bánt évek óta... Anyósom és a mi kapcsolatunk elég rossz. Testvéremékkel nem nagyon tartjuk a kapcsolatot amióta Anyum meghalt. Semminek nem látom értelmét. Csak szabadulni szeretnék ebből a... »


Vele szeretném a jövőt?!
Van nagyobb fájdalom annál, hogy a szerelmed, akivel 3 évig kimondhatatlanul boldog voltál (aki nem agresszív, aki nem kiabál veled, aki kedves és megértő, akivel együtt tervezitek a jövőt), megcsal és gyereke is lesz? »

Örök emlék
Az első és a legnagyobb szerelem, ami irányadó most is az életemben és az is marad. Máig visszasírom, de az élet megy tovább. Legalábbis azt mondják... Egy biztos, semmit nem bántam meg. Előtte és utána sem volt olyan lány az életemben, mint ő! »

Internetes Casanova
Dupla átverés... Talán most megúszta az úriember, de remélem, másokkal nem tudja ezt eljátszani. De csak remélni tudom, biztosan sajnos nem. Sajnos a "komoly"barátnő, még szerintem hisz, bízik -amit magam sem csodálok, hisz okos, értelmes ember, jól tud... »

Valóban megérte várni...
20 évet vártam egy férfire... Most már végre együtt élünk, de nem tudom megérte-e. Van valami, ami elbizonytalanít, de magamnak sem merem beismerni, hogy tévedtem! Szeretnék újra bízni benne, hinni a kapcsolatunkban, és hinni azt, hogy semmi nem állhatja útját a boldogságunknak. »

Van ami sosem múlik el...
Létezik mindenki életében egy ember, egy ember, akit megismer és soha többé nem tud elfelejteni. Egy ember akit keresni fog minden új ismerősében. Egy ember, aki megváltoztat mindent, egy ember akinek az emlékét örökké a szívében őrzi, egy ember, akit mindig fog szeretni... »

Elárultak
Megcsalt a párom... nagyon fáj... Szeretnék választ kapni erre a borzasztó érzésre és tudni akarom, miért kell ezt elviselnem? Azt mondja, szeret és csak egy hibát követett el! Megígérte, nem teszi meg többé, mert kellek neki, de nem tudok hinni neki... »

Dilemma
Túl egy selejtes párkapcsolaton egy új kapujában... Amikor már kiléptél az előzőből, és tudod, hogy egy jobb vár rád, de mégis képtelen vagy belekezdeni. Túl sok a megválaszolatlan kérdés, úgy érzed csak az idő az, ami majd rendbe hozza a dolgokat, de közben félsz... »

Két módszer a szakítás utáni sebgyógyításhoz
A témaválasztásban az motivált, hogy ez egy igazán rázós és javaslatokra szoruló terület. Sőt különösen érzékeny is, mert aki ebbe a helyzetbe kerül, az épp sérül(t) és érzékeny. Úgyhogy nem kívánom az észt osztani, okosságokat úgyis hall mindenki eleget a... »


ORGANIC SHOP EPRES DESSZERTEK AJÁNDÉKCSOMAG (TESTRADÍR, TESTÁPOLÓ MOUSSE) 2 X 450MLMinden jog fenntartva © 2021, www.szerelemmel.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) szerelemmel.hu | WebMinute Kft.