Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Megcsalás és szakítás

Szeretőként anyává lettem
Sokat gondolkoztam, hogy megírjam-e a történetünket, mely már lassan 5 éve tart. Sok történetet olvastam itt és végül ez késztetett arra, hogy megosszam veletek életem egy nagyon fontos szeletét. »

Szakítás után kibékülés?
4 évig voltam a volt párommal, egy éve csak szeretnénk, ha megint együtt lehetnénk, de mindig közbejön valami és közben mindkettőnk mással is volt. Érdemes várni, vagy végleg le kellene zárni ezt az egészet? »

Online játszótér

Szerelmi csalódás, sokadjára
Ki hogyan dolgozza fel a csalódást? A szerelmi csalódást. Annyira biztos vagy abban, hogy megtaláltad életed párját, aztán minden egy pillanat alatt szertefoszlik és nem marad más, csak egy üres albérlet, tele emlékekkel... »

Megvezetett boldogság...
Minden úgy indult, mint egy szokványos párkapcsolat. Reméljük, hogy végre megtaláljuk életünk párját, akinek gyereket szülhetünk és "boldogan " élhetünk...Jól benéztem. Megvezetett az én boldogságom. Olyan, mint egy dísz, szépen mutat, nézzük, de semmit nem szolgál... »

Hazugság egy életen keresztül!
A sógorom a gyermekem apja. Nem tudom miért, de megtörtént. Változtatni most már nem tudok a dolgokon! Nem mondanám, hogy megbántam, mert lett egy szép gyermekem, de ma már részben másként csinálnám. Gondolom nem sok ilyen nő van, mint én, ami persze nem baj.... »

Miért ilyen nehéz választani?
Másfél éve van barátom. Egy koncerten ismerkedtünk meg 2008. július 13-án. Szerelem volt első látásra, pedig nem hittem az olyanban, egészen addig. Nagyon gyors tempóban haladtunk, az 5. napon már bemutattam a szüleimnek, Így utólag belegondolva hamar volt...... »

Életem legszörnyűbb története
Szeretném veletek megosztani életem legszörnyűbb történetét. 18 éves voltam akkor, boldognak kellett volna lennem, örülni a fiatalságnak, buliknak, de én a szörnyeteg karjaiba rohantam inkább. Aztán megmenekültem…horrorfilmbe illő történet főhősnője voltam, a való életben. »

Együtt örökké, szívünkben egy szunnyadó szerelemmel!
A történetem szerintem sokaknak ismerős lesz, még ha nem is valljuk be. De a sorsunkat nem kerülhetjük el, esetleg varrhatjuk, hímezhetjük. Sok szív, sok titkot rejt. Nem baj, ha nem látunk bele. Talán úgy még jobb. »

Megcsalt a férjem, mégis maradtam
Tiniként sokszor gondolkodtam a hűtlenségről. Azt gondoltam, hogy ezt én sohasem tenném meg, hiszen, ha egy kapcsolatban felmerül a megcsalás gondolata, akkor jobb inkább tovább lépni, ha pedig a szerelmem lenne hűtlen, akkor mindenképpen szakítanék, mert ez egy... »

Még várok rá...
Ez egy pár hónapig tartó boldogság története. Ahogy jött, úgy el is fújta a szél...talán. Nemrég még nem is merült fel bennem, hogy ilyen hirtelen, bármilyen magyarázat nélkül vége lesz egy boldog időnek. Csodás néhány hónap volt, egy csodás pasi karjaiban. Nem... »


Sanct Bernhard Bodorrózsa tiszta teaMinden jog fenntartva © 2021, www.szerelemmel.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) szerelemmel.hu | WebMinute Kft.