Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Nők és férfiak

Mi kell a nőnek?

Mi kell a nőnek? Természetesen egy pasi, aki imádja! Ebben a cikkben mindent leírtam, amit a nőkről és különböző típusaikról gondolok! Vagy nincsenek is típusok? Mi kell a nőnek? Olvasd el és megtudod!

Nekem azonnal a jól ismert film jut eszembe, erről a címről. Egy igazi macsóról szól (a filmben Mel Gibson játssza), aki egy véletlen baleset következtében, olyan képességre tesz szert, hogy hallja a nők gondolatait.
Erre a férfira nagyon ráfér, hogy halljon bennünket! Ez a férfi (szerintem az életben is sok ilyen van), eddig soha nem "hallotta" meg a nőket!
De nem a filmről szeretnék írni, hanem hús-vér nőkről és a vágyaikról.
Sokféle nő létezik? Vagy csak egy? Lehet ennyire szoros kategóriákba sorolni a nőket? Én megpróbálom.
Nos van az a típus, akit csak a márkás cuccok, ékszerek, luxus nyaralások, autók, érdekelnek. Ő az önimádó.
Van a karrierista, szuper állás, vezető pozíció, hat számjegyű fizetés, nagy prémiumok, korlátlan telefon, és autó használat.
Az abszolút nő a következő, őt húsz éves kora óta a szépsége foglalkoztatja. A ráncokra botox, a mellek felfújva, a zsír leszívás, szemöldök tetoválás, műköröm, műszempilla műhaj - és kész is az abszolút gumi nő!
Az örök diák, egyetemre jár, majd különböző tanfolyamokra, nyelvet tanul, legalább kettőt egyszerre. Mindenkit kioktat, nem látja,hogy tapasztalatai csak a könyvekből vett okosságok!
Szerintem ezek a kategóriák elég szigorú sarkítások.
Nagyon remélem, hogy ennyire végletes példák nincsenek, és mi nők megtaláljuk az egyensúlyt a karrier, a szépség, a tudás és a család között. Mert mi nők képesek vagyunk rá, kutatások bizonyították mennyire alkalmassá tesz minket, erre agyunk működése.
A legvégére hagytam a számomra legszimpatikusabb női típust, aki "csak" egy rendes pasira vágyik, aki nem csalja meg a háta mögött, szereti tiszteli, a munkáját elismeri. Ez a nő nem akar mást, csak ezt a pasit, gyereket szülni, és teljesen normális nőként élni! Szerintem ez a nő, képes az egyensúly megtalálására. Mi kell a nőnek?
Ugyanaz, ami mindig is kellett:
- Egy férfi, aki a szereti a házimunkát
- Egy férfi aki megnevettet
- Egy férfi, akinek jó munkája van
- Egy férfi, aki jó szerető
- Egy férfi, aki jó barát, társ, apa

Tehát csak ennyi, és biztos, hogy vannak ilyen férfiak. Alapos kutató munkával meglelhető.
(A cikket beküldte: nagypanka)Nevelésre szorul a párom!
Érdemes nevelni? Érdemes otthagyni? Vagy érdemes inkább motiválni arra, hogy változzon? És ha igen, hogyan? A drasztikus módszerek általában az ellenkező hatást váltják ki, a túl lágyak pedig eredménytelenek. Akkor mi az, ami segíthet? »

A gyűrű jelképe
Milyen kérdések merülnek fel az életemben. Milyen gondolatok fordulnak meg az ember fejében bizonyos történések alapján. Miben és mennyiben változik az ember véleménye, ha események érik, más véleményeket, élettörténeteket hall. Több is, de most csak egyet írok le. »
Minden jog fenntartva © 2020, www.szerelemmel.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) szerelemmel.hu | WebMinute Kft.