Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Szerelem

Miért?

Eddig azt hittem, ilyen nem létezik a világon! De mégis megtörtént Velem is! Barátra vágytam és "szerelmet" kaptam helyette. Szeretném is, meg nem is! Tudom, hogy kellünk egymásnak... De ki tudja, mi lesz később?!

Kb. 2 hónapja kezdődött a történet. Szegény srácnak eltört a keze szkanderozás közben és ugye táppénzre vették. Ez még nem is lett volna baj, csak egyszer, mikor behozta a táppénzes papírját a céghez (mivel közvetlen munkatársak vagyunk), beszélgetni kezdtünk.
Megadta az msn címét és felvettük egymással a kapcsolatot.
Ez még nem is lett volna baj, de elkezdtünk jobban figyelni a másikra és sokan azt mondják, férfi és nő között nincs barátság, de nálunk kialakulófélben volt! És ugye? Ha két ember elkezd beszélgetni, akkor ott egy idő után kialakul egy olyan bensőséges kapcsolat, hogy már az ember a legféltettebb titkait és vágyait is elmondja a másiknak.
Nálunk is így történt!
Elmondta, hogy aznap dobta ki a barátnője és szépen kihasználta Őt!
Vigasztaltam szavakkal.. A későbbiekben elmondta, hogy tetszem neki.. Mi tagadás, számomra sem közömbös. De azt tudni kell, hogy nekem van valakim elég régóta... Csak nálunk az a baj, hogy a 2. helyre kerültem. Első a munka!
Tehát a srác és köztem kezdett kialakulni egy elég intim kapcsolat.
Nem történt semmi olyan eddig...
Egyik nap elmentünk moziba (sikerült egy nagyon gáz filmet kifognunk és hála istennek két és fél órásra sikeredett) és megfogta a kezem.
Simogatni kezdte és meg is csókolta. Nem tudtam mire vélni, mivel előtte azt mondogatta nekem, hogy nem akar a 2. helyen lenni változtassak az eddigi életemen, mert kellek neki! Barátot szerettem volna! Igazi barátot! Lehet, hogy ez már inkább szerelem, mit barátság?
Szeretnék, de nem tudok.
Kell nekem, de nem biztos, hogy a szexen kívül mást is akarnánk a másiktól!
Erre egyik este megbántottam akaratlanul.
Félreértett egy olyan mondatot, amit én nem úgy értettem, ahogy Ő!
Mit csináljak? Kell is meg nem is! Szeretném is meg nem is! Ha valakinek van hozzáfűznivalója szívesen olvasnám, segítsetek nekem.
(A cikket beküldte: Nóci01)Egyedül és mégsem
Ez a saját történetem, amely nagyon tanulságos és hasznos lehet másoknak. Megpróbálom leírni, hogyan is lehet egyedülálló anyaként egy reménytelen szerelem terhével élni a mindennapokat, teljesíteni a munkahelyen, valamint azt mondani mindenkinek, hogy igen, ez az én döntésem és megcsinálom... »

Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek II.
Újból itt fekszem... Már harmadszorra! Itt vagyok, mert jönnöm kellett! Nem akarok semmire sem gondolni, csak történjék már meg. És mégis Ő jut az eszembe. De miért, miért? Jönne már a nagy fehér semmi... Lassan zuhanok és már nem érdekel semmi. »
Minden jog fenntartva © 2020, www.szerelemmel.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) szerelemmel.hu | WebMinute Kft.