Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Esküvő és házasság

Mikor másként képzeled el, és csalódás a vége...

Volt már veletek is olyan, hogy az apró félmondatokból, megjegyzésekből következtettél valamire, és csalódás lett a vége? Velem ez történt, mégpedig az elejtett félmondatokból gyűrűre, eljegyzésre gondoltam, de egy doboz bonbon lett a vége. Következzen a történetem:

Kapcsoltunk 3. évfordulójára készülve teljesen fel voltam dobva, hogy idáig eljutottunk, és az általa elejtett félmondatoktól még inkább izgultam.
Idei évben az évfordulónk pont hétvégére esett, ami abból a szempontból jó is volt, hogy csak hétvégente tudunk találkozni, mivel hétköznapjainkat 2 különböző városban töltjük.
Pár elejtett mondat:
- Már régóta tudom, mit szeretnék neked adni a 3. évfordulónkon.
- 3. év pont az a határ, ami után megkérném egy lány kezét.
- Van egy jó meglepetésem a számodra hétvégén...

3 év után, már a kedves ismerőseim, barátaim is folyton azt kérdezik, mikor lesz eljegyzés stb.
Ezeket a félmondatokat megosztottam a legjobb barátnőimmel, és ők rögtön mondták, hogy tuti gyűrű:) Mondtam én, hogy: - Á, nem hiszem, hogy rászánja magát erre - de valahol mélyen beleültették a bogarat a fülembe, ami folyton, egyre jobban ott zakatolt a fejemben.

Eljött az évfordulónk napja, eljött hozzánk, és átnyújtotta az ajándékot. Ami mi volt? Egy doboz Raffaello... Megkérdeztem, hogy ez a meglepetés? Mondta, hogy milyen meglepetés? Se vacsi, semmi.

Volt az évfordulónk napján egy megjegyzésem: egyik ismerősömnek akkor volt az esküvője, és mondtam, hogy ez az, ami az én életemből ki fog maradni. Erre: miért mondok én ilyet? Aztán nem szóltam rá semmit.

Rájöttem, hogy hiába próbálok nem rá gondolni, néha egy-egy korombeli esküvője, eljegyzése stb. kapcsán eszembe jut, hogy vajon az én időm mikor jön el? Talán túl görcsösen vágyom rá? Nem tudom...
Egy biztos, hogy többet nem hagyok bogarat ültetni a fülembe, és többet várni egy ünneptől, évfordulótól, mint ami valójában. Az elejtett félmondatokat meg nem szabad készpénznek venni, ugyanis a szó elszáll, és mindenki azt mond, amit akar.
Aztán ha netán egyszer rászánja magát (amit már kétlek), akkor remélem meglepetésként fog érni, és az lesz életem egyik legszebb élménye.

A hasonló cipőben járó lányoknak azt ajánlom, hogy próbálják meg lazán venni az életet, és nem azon gondolkodni, hogy mikor jön el az a "varázslatos" pillanat.:)
(A cikket beküldte: Katus12)Tökéletes kapcsolat?
Éppen a fájós nyakamat masszíroztam a padon ülve, mikor nyílt az üzlet ajtaja, s látszólag tökéletes harmóniában egy család sétált ki rajta. A nő kezébe kapaszkodott az egyik szöszke csemete, a férfi kezében hintázott a másik. »

A párkapcsolat réme: a féltékenység
A féltékenység lelki hátterét mutatom be arra keresve a választ, hogy kit sújt és van-e kiút belőle. Átok vagy jel? És miben segít a Bach-virágterápia? A féltékenység réme sok párkapcsolatot kísért, ezek jelentős részét tönkre is teszi. Vannak, akiket állandóan... »

Minden jog fenntartva © 2019, www.szerelemmel.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) szerelemmel.hu | WebMinute Kft.