Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Szerelem

Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?

20 évesek vagyunk, három éve vagyunk együtt. Két évig minden rendben volt, azóta egyfolytában veszekszünk. Nekem ő a mindenem, nincs is szükségem másra, ha velem van, neki viszont szüksége van egyedüllétre, arra, hogy elmehessen ide-oda anélkül, hogy én rosszul érezzem magam. De ez olyan nehéz...

Az egész történet ott kezdődött, hogy elterveztük, hogy elmegyünk szórakozni, ő előtte találkozott a haverjaival, én pedig a barátnőmmel.
Megbeszéltük, hogy fél 12-kor találkozunk. Barátnőmnek közben haza kellett mennie, így egyedül maradtam. Már elmúlt fél 12, amikor felhívtam, hogy hol vannak már... még messze voltak... én olyan ideges lettem, hogy egyedül bementem egy vadidegen helyre, gondoltam, majd csak jönnek.
Már éjfél volt és sehol senki. Nem ír, nem hív... kezdtem ideges lenni. Mivel érdemeltem én ki azt, hogy egyedül hagyjanak?! Kimentem a discoból, felhívtam. Hallottam a zenét a hangzavart, tehát ő is bent volt a szórakozóhelyen. Igen, részeg volt... tulajdonképpen elfelejtett. Annyira megalázó volt! Hiába üvöltöttem, hogy jöjjön ki, nem jött. Sms-t is írtam, semmi. Na, mondom, akkor én megyek be, de szétverem. Pont akkor jött ki.
Hát nem vártam meg, míg kiér... felpofoztam. Még ennyire soha senki nem alázott meg. És mindezek után részegen kijelentette, ha most hazamegyek vége.
Mondanom sem kell, hogy otthagytam. Utánam se jött.
A lényeg az, hogy úgy gondoltam, ezek után nem lenne helyes csak úgy megbocsátani, de kidobni sem, hiszen szeretem ettől függetlenül.
Úgy gondoltam, hogy kéne egy kis idő míg átgondolom mi legyen... Ami viszont meglepő volt, hogy ő nem úgy jött hozzám, hogy adjak még egy esélyt vagy valami…nem, hogy ő sem tudja hogyan tovább. Így megbeszéltünk két hetet.
Két napig bírtam és aztán én könyörögtem neki, hogy adjunk magunknak még egy esélyt.
Mondtam, hogy ha csak az a baj, hogy nem hagyok neki elég teret, azon megpróbálok változtatni.
De nem nagyon hitt nekem. Ő alázott meg és én érzem magam bűnösnek most.
Én csak szeretem és szeretek vele lenni, de nem gondoltam volna, hogy így sül el. Szóval talán sikerül kibékülni, de muszáj valahogy elengednem, programot csinálnom magamnak.
Ti mit csinálnátok a helyemben?
Én szeretem, viszont ő már nem eléggé… pont ezek miatt a veszekedések miatt. Hogyan tudom elérni, hogy újra úgy szeressen, mint régen?
(A cikket beküldte: sweetann)Internetről érkezett szerelem
Április 14-én volt 3 éve, hogy együtt vagyunk a Kedvesemmel. Ez alkalomból úgy döntöttem, a szüléstörténetem után megírom megismerkedésünk történetét is. »

Hogyan felejtsem el a futáromat?
Volt egy négyéves kapcsolatom, amikor megismertem a nagy őt. Neten vásároltam s pár hét múlva közölték velem, hogy a vásárlással nyertem egy festményt. Ennek nagyon örültem, mert ahogy utánanéztem, elég értékes a mű, és azt terveztem, ha megérkezik eladom, mert... »

Minden jog fenntartva © 2020, www.szerelemmel.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) szerelemmel.hu | WebMinute Kft.