Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Szexualitás

Nem

Pihegtem, száguldott az ereimben a vér, a szívem őrülten zakatolt.
A testem ösztönösen reagált minden érintésre, amit tőle kaptam, és nem szégyenkeztem miatta.


JAVALLAT BODORRÓZSA LEVÉL KAPSZULA 50
Az igazság az volt, hogy borzasztóan jól éreztem magam. Élveztem, ahogyan a hajamba markol, ahogyan azt is, hogy végigcsókolja a nyakam. Lassú kínzás volt ez, ami az őrületbe kergetett. Olyan voltam, mint egy húr, mely bármikor elpattanhat. De valahogy nem annyira bántam. Csak mikor már elszabadultak az indulatok, akkor torpantam meg, belegondolva abba, hogy ennek milyen következménye lesz.

Lehunyt szemmel idéztem fel azt a pillanatot, mikor a fejem a karján pihent, fellestem rá, gyöngén, erőtlenül, olyan érzéssel, mintha több réteg puha takaróba süppedtem volna. Felidéztem a mosolyát. A sok beszélgetést. Lelassultak a mozdulataim. Észrevette.
– Aludjunk?
Próbáltam húzni-halasztani a választ, de végül mégis kimondtam. Kiskifli-nagykifli póz. Egészen reggelig. Aztán egy kis beszélgetés, majd úgy húztam be magam után a szoba ajtaját, hogy jó ez így. Kiültem a saját szobám ajtaja elé, macskás mozdulatokkal nyúltam el a széken. Mélyen leslukkoltam a cigit, majd fél mosollyal néztem, ahogy végigmegy a folyosón. Megállt, futó csók, tovább ment.

Van ez így. Amikor a vágy nem erősebb az érzelemnél. Mikor úgy döntesz, hogy mégsem, mert nem tudnád elviselni, hogy máskor nem lesz melletted, és nem nézheted, ahogy mosolyog. Olyankor néha jobb megállni. Elnyomtam a csikket, felöltöztem, majd elhagytam az épületet.

Nem akartam látni, mikor elmegy.

Szerző: Domán Jázmin
Megjelent partneroldalunk a Netbarátnő hozzájárulásával.
(A cikket beküldte: netbarátnő)


Unatkozol? Gyere játszani!

Egy gésa beszámolója
Tavalyelőtt erotikus munkát vállaltam. Kilenc hónapig voltam a "szakmában". Két évvel ezelőtt olyan anyagi helyzetbe kerültem, hogy reményem sem volt arra, hogy saját erőből rövid időn belül kilábaljak belőle. Mivel az albérletemet sem tudtam fizetni, anyámhoz... »

Az Uránusz a Kos jegyébe lép - milyen hatással van a párkapcsolatokra?
Ez év júniusában az Uránusz bolygó a Halak jegyéből átkel a Kosba. Mit üzen nekünk párkapcsolati szempontból ez a jelenség? Jó néhány dolgot most kell rendbe tenned, mielőtt késő lesz. Az Uránusz a függetlenség, a szabadság, a szövetség szimbóluma. Párkapcsolat... »
Minden jog fenntartva © 2020, www.szerelemmel.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) szerelemmel.hu | WebMinute Kft.