Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kategória: Szexualitás

Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek

Miért vágynak a férfiak más nőre? Miért kell asszonyaiknak belemenni ezekbe a dolgokba? A feleségek, akikkel találkoztam, mind ittak, mert így jobban feloldódtak. Akkor tényleg akarták? Vagy csak a férjeiket akarták megtartani? Én is így voltam vele, de nem ittam, nem is tudtam ellazulni. Nem akartam elveszteni, megtettem, amit elgondolt, eldobtam magamtól, maradt a szomorúság és a betegség. Ennyire naiv vagyok, tényleg szeretett, vagy csak játszott velem? Hazudott nekem 4 évig!

VIATOM VÉROXIGÉNSZINT MÉRŐ
10 éve elvált vagyok. 24 évig éltem a férjemmel. 4 éve megismerkedtem a barátommal minden csodás volt azt mondta nagyon szeret. /Úgy is éreztem./ annyi kedvességet, melegséget kaptam tőle, megismertem az igazi gyönyört, tele szeretettel, gyengédséggel. Családi helyzeteink miatt nem tudtunk összeköltözni. Maradtak a hétvégi találkozások. Nem volt pénzes pasi, de mindent megért a gyengédsége, a szeretete. Talán 8 hónap telhetett el, amikor megkérdezte tőlem egy beszélgetés alkalmával: neked nincsenek olyan álmaid, amik 2 férfiról, vagy páros szexről szólnak? Szerettem Őt és őszinte voltam mindig hozzá. Nem akartam álszenteskedni! Elmondtam, nekem is megfordult a fejemben, mint nagyon sok nőnek. Persze én is láttam pornófilmet, nekem is felizgatta a fantáziámat. Erre Ő, hogy én milyen becsületes rendes nő vagyok, nem játszom meg magam stb. Akkor még semmi nem tűnt fel nekem. Elmondta, neki is vannak hasonló vágyai. Mi lenne, ha..!
Nem tudom miért, de belementem. Nagyon gyorsan történtek a dolgok, mindjárt intézkedni kezdett, és a következő hétvégére, amikor találkoztunk, már volt is egy pár, akiket meglátogattunk. Voltak kifogásaim, erre lettek még párok, jöttek neki a telefonok, mentünk találkozókra. Kezdtem félni, mert ahogy beindult, én meg ahogy tiltakoztam, annál jobban intézkedett. Féltem, elvesztem. Elmegy másokkal, nem lesz nekem. Annyira szerettem, vágytam a szeretetére, a kedvességére. Egy-két párral próbáltuk összehozni a dolgokat. Többször próbáltam mondani a barátomnak, hogy nekem ez nem megy, nem szeretném fél Budapestet kipróbálni. Ezek a pasik kurvának néznek engem és azt hiszik, velem mindent lehet, amit a nejükkel nem. Azt mondta a barátom, rossz párokkal találkoztunk.
Meg kell próbálni csak pasival. Az majd bejön. És csak nekem akar jót, higgyem el, neki az a fontos, hogy én jól érezzem magam. A következő hétre megvolt a pasi. Fiatal, kedves, előzékeny, minden ok volt. Nekem mégsem ment, mert közben kiderült, neki tetszik, ha a pasi engedi magát általa is simogatni, szeretgetni. Szép lazán belevitt, én kis naiv.
Közben lett egy kis problémám. Lett két szemölcsöm a nemi szervemen. Ez a HPV vírustól lett. Szerintem elkaphattam valakitől. Levetettem a szemölcsöket. Sajna lassan gyógyulgattam. Én próbáltam elmondani neki, hogy egész héten dolgozunk, arra várok, hogy szombat legyen, vele lehessek, hozzá bújhassak. Nem másokkal akarok lenni. Na meg ez a betegség is. Mindent megígért, nem kell semmiben benne lennem, nem folytatjuk.
És bejött, amitől féltem! Véletlen meghallottam egy beszélgetést. Igen, Ő csinálta tovább, illetve folytatta a megszokott életét, amibe engem is bele akart vezetni. Pasival beszélte meg a randit, amit hallottam. Betelt a pohár. Szakítottunk.
Csakhogy nekem a szemölcs helye nem gyógyult be rendesen. Pestre mentem a klinikára, ott meg állapították, bőrrákom van. Most ott tartunk, hogy a nagyajkamról kivágta egy 4x2 centis bőr darabot, a sebet, ami nem gyógyult be, a varratokat kiszedték, és várom a jó szerencsét, na meg a szövettani eredményt, és reménykedem. És higgyétek el, örülök, hogy pisilni tudok, nemhogy a szexre gondoljak! Megérte ennyire szeretni valaki, mindent megtenni, csak hogy el ne veszítsem? Hogy lehet valaki ilyen ember, hogy 4 éven át hazudik, tele van kedvességgel, szeretettel (amit megjátszik?) és a saját érdekének oltárán feláldozza azt, aki naivan, tiszta szívből megszerette? Megérte kíváncsinak lennem?
Ő éli világát, amint hallottam már randizik újra. Sajnálom a következő áldozatát. Ja és Ő is sajnál engem és minden együttérzése az enyém. Szerinted?
(A cikket beküldte: Petani)


Kvizlabirintus.hu Kérdések, felfedezés, stratégia

Szexuálisan zaklattak 1. rész
Sok idő kellett, hogy szembenézzek a múltam ezen sötét időszakának. Legtöbbször ha eszembe is jutott elbagatellizáltam, próbáltam meg nem történtnek gondolni. Most, hogy sikerült a férjemnek elmondani, elég erősnek érzem magam, hogy felvállaljam. »

Őrült, titkos kalandom egy fekete fiúval
Legtitkosabb és legmerészebb álmaimban sem hittem, hogy valaha egy ilyen sztoriba keveredem. Amikor először megláttam Őt a színpadon, még semmi különöset nem éreztem, egyszerűen csak gyönyörködtem egy helyes fekete fiú szépen kidolgozott, izmos testében. »
Minden jog fenntartva © 2021, www.szerelemmel.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) szerelemmel.hu | WebMinute Kft.