Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Társkeresés és randizás

Skype az ex-től

Nem várt esemény után nem tudom eldönteni, mi legyen. Sokat gondolkodtam és úgy érzem én, azon a bizonyos szemüvegen keresztül nem látom megfelelően a dolgokat és tanácsra van szükségem. Remélem, mások véleménye közelebb hoz a döntésemben.

Váratlan dolog történt ma, rég nem látott exem felvett skype-ra és sokat beszélgettünk. Nagyon meglepődtem, ugyanis 4 éve kb. hogy szakítottunk nagy „szerelem” után, ami néha szünetekkel igaz, de kb. 4 évig tartott. Ő már emlegette a házasságot is. Mindketten nagyon odavoltunk egymásért és a családjaink is, de valahogy azt éreztem, hogy nem menne. Nem bírnám ki, ha az életemet mellette kellene leélnem. 20-24 éves koromig voltunk együtt, ő 4 évvel idősebb, most 28 leszek hamarosan. Régebben nagyon hisztis voltam, minden csak úgy történhetett, ahogy én akartam. Egy ilyen hiszti alkalmával a még délelőtti nagy szerelem után délután egy apróságon fölkaptam a vizet és szakítottunk olyannyira, hogy összepakoltam az összes cuccom és meg sem álltam a szülői házig.
Utána még néhányszor összefutottunk, mivel volt egy balesete és a kórházba elmentem meglátogatni. De próbáltam visszafogni magam, hogy ne essek bele megint abba a csapdába, hogy sokadjára is újra összejövünk, miközben láthatóan nem működik a dolog - különben miért is lett volna az a sok huzavona?! Érzelmileg nagyon megterhelő és az ember másra sem tud gondolni hetekig és ezt nem akartam újra. Tehát szakítottunk „végleg” négy éve. Azóta sok minden történt, sokat változtam és külföldre költöztem. Új munka, új élet, tanulás, minden sínen van. Kapcsolatom van, de egyelőre egyikünk sem gondolkodik komolyan, mivel még nem tudjuk, kinek hogyan fog alakulni a sorsa. Inkább az eszünkkel szeretünk, mint a szívünkkel és sokkal toleránsabb vagyok vele, mint az exemmel valaha is voltam.
És most lám...hosszú évek után újra jelentkezik. Egy közös barátunkkal összefutottam és ő kérte el a skype címem, de azt nem tudtam, meg sem fordult a fejemben, hogy továbbításra. Szóval, ma felvett skypra és beszélgettünk. Ennek nem lehet más oka, mint hogy a kapcsolatot újra folytatni szeretné. Mindkettőnknek voltak kapcsolatai az elmúlt időben. Rosszul is jönne ki, ha nem. De egyikünknek sem volt olyan komoly egyik sem, mint mi voltunk egymásnak.
Találkozni akar. De tudom, hogy a találkozással csak sebek lennének feltépve és nem hiszem, hogy tudnánk együtt élni házasságban. Már kialakult a kis életem külföldön, jó presztízzsel és mindezt fel kellene adni, amit később csak megbánnék. Az eszemmel tudom mindezt, de a szívemet még meg kell győzni. Nem tudom, mi legyen...
(A cikket beküldte: dalmaedi)Biztos(?) tipp a netes ismerkedéshez
Egy éve úgy döntöttem, hogy 3000 km-ről megoldom a dolgot és megkeresem az otthoni, magyarországi páromat az interneten. Átgondoltam, megterveztem, végrehajtottam és SIKERÜLT! Nem mondom, hogy ez az egyetlen mód, de azt igenis, hogy az ember a elveszhet a... »

Szexuálisan zaklattak 1. rész
Sok idő kellett, hogy szembenézzek a múltam ezen sötét időszakának. Legtöbbször ha eszembe is jutott elbagatellizáltam, próbáltam meg nem történtnek gondolni. Most, hogy sikerült a férjemnek elmondani, elég erősnek érzem magam, hogy felvállaljam. »

Minden jog fenntartva © 2019, www.szerelemmel.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) szerelemmel.hu | WebMinute Kft.