Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Társkeresés és randizás

Szájbarúgott szerelem

Tizenegy éve vagyunk együtt a férjemmel. Imádom a gyerekeinkért, azért, hogy jó apa, hogy még mindig úgy tud rám nézni, mintha én lennék a legjobb csaj a világon. Amikor találkoztunk, nem gondoltam, hogy közös jövőnk lesz. Épp ma 11 éve, hogy szájba rúgta a kutyámat...

Forgó gyomorral, nyúzottan és idegesen ébredtem. A nap, mint sok más akkoriban, rémesen indult. Zaklat az ex, tömérdek beadandó a fősulin, Apukámmal is rendre vitázunk, ráadásul épp ma kell a kutyát ivartalanításra vinnem az állatkórházba. A hülye szomszéd dög kiszaggatta a kerítést és felcsinálta az én egyetlen kicsikémet. Két keverék tucatnyi kölykére nem vágyom, pedig imádom a kiskutyákat. Ezúttal felelősségteljesen beláttam, nem tudnék mit kezdeni egy alom korccsal.
Időpontra mentünk a műtétre. Szakadt farmerban, kinyúlt zseníliapulcsiban baktattam az állatkórház felé, a szemeim vörösek, dagadtak. Nem elég, hogy amúgy is kivagyok, egyetlen támaszom, vigaszom, a kutyuskám miatt is aggódnom kell? "Áh, igazságtalan az Élet..." - gondoltam és közben halálosan sajnáltam magam.
A dokinál egy zsémbes, rusnya nyanya vette át a kutyámat, megadta az időt, mikorra menjek vissza. Jenkó úgy nézett rám, mintha menhelyre vittem volna - örökre.
Tétova, aggódó lébecolás és apámmal való újabb harc következett, majd mehettünk a kutyáért. Hamar kiderült, nem műtötték meg, lóhoz kellett mennie a dokinak, várni kell még, vigyem ki az udvarra.
Anyukám, a kutya és én lődörgünk az udvaron. Egyszer csak egy kis labda repül a kutya felé, az felugrik, majd a labdával egy időben találkozik egy lábbal. Ömleni kezd a szájából a vér, én meg dühödten kutatom a láb tulajdonosát (a bennem szunnyadó anyatigris gyakorlatozott egyet).
A szakadt tornacipő egy pólós, melegítőgatyás srácé. Helyes, de akkor ez egyáltalán nem érdekelt. Zavarodottan vizsgálgatja a kutyát, elnézést kér. Lehúzza az eb szemhéját, mire az én szemöldököm felszalad. "Mi a fenének játssza itt nekem Dr. Rosst a Vészhelyzetből?!" Mindegy is, viszem a kutyát az ügyeletes dokinak.
Hosszú várakozás jön a rendelő előtt, a Kutyaszájbarúgó pedig beszélgetni próbál.
A kutya iránti aggodalom oldódásával figyelmem az érdeklődő pasira irányul. "Hm, nem is rossz" - gondolom. Kiderül, Ő is állatorvos, szívélyesen meg is nyugtat, a műtét során vagy tucat komplikációba dögölhet bele az ebem. A fejem hol a zavartól, hol a dühtől vörösödik. Az biztos, ez a rugdosós nem hagy hidegen...
Hazafelé Anyukám finoman megjegyzi, elég helyes volt az a srác, én meg igazat adok neki, ahogy abban is, hogy időnként a mellemet stírölte (utólag az illetékes kitartóan tagad).
- Úgysem találkozom vele többet - nyávogok és a figyelem már a lábadozó kutyáé.
Másnap a vezetékes telefonon egy nemrég megismert, izgalmat keltő hang jelentkezik. A sármos kutyadoki az ebem állapotáról érdeklődik...
(A cikket beküldte: bdioda)Negyven évesen szerelemben?
Igen, bármily furcsa is, negyven évesen újra szerelmes lettem. Új szerelem, mégis régi. Kapcsolatunk három évig tartott, de huszonöt éve nem láttuk egymást, aztán egyszer csak jött az a karácsonyi üdvözlő sms, amely mindent megváltoztatott az életemben. »

Diófa a kertben
Lehullott a levél a diófánkról. Ágai csupaszon merednek az ég felé. Egészen fiatal fa, termést még egyszer se hozott. Nagyapám hozta a fát a dédunokáknak. A kanális parton nőtt a kis facsemete. Valószínűleg egy varjú ejthette ki a csőréből a diót, amiből aztán a mi fánk nőtt. »

Minden jog fenntartva © 2019, www.szerelemmel.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) szerelemmel.hu | WebMinute Kft.