Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kategória: Társkeresés és randizás

Szerelem a virtuális világból, avagy csodák pedig vannak!

Ismerkedni a neten is lehet. Veszélyes, de azért megéri! Nagyon sok a magányos ember, vagyis nem is magányos, hisz ott vannak a gyermekek, unokák, de a társtalanság, és a magány nem ugyanaz! Egy életünk van, és bizony nagyon sokszor igaz az, hogy aki mer, az nyer. Azért írtam meg az én történetem, hogy lássátok, igen, azért léteznek jó döntések akkor is, ha a virtuális világgal próbálkozunk.

Így ismertem meg valaha az én drága férjem!

Járkálok nagyon sok topikon, hisz rengeteg érdekes téma, cikk, megannyi vélemény, millió jellem, érzelmek, kérdések, válaszok kavalkádja fogad. A minap, az egyik ilyen utamon, megígértem, topikot nyitok a társkeresésről, pontosabban arról, én hogy találtam rá a második férjemre.
Nagyon sok társtalan emberke van itt fenn a netten, és körülöttem a világban is. Társtalan, nem magányos, hisz mint tudjuk, a kettő nem ugyanaz. Egy időben nagyon magam alatt voltam. Amolyan depis, „semmi sem érdekel” életet éltem. Munka, haza, otthon a háztartás, a gyermekeimet maximálisan imádó, de életunt nő voltam. Csömöröm volt mindentől. Úgy éreztem akkoriban, hogy tényleg be kéne mennem egy ilyen nyugi-gumis helyre, ott rács van az ablakon, és mint azt szegény Hofi mondta: „oda legalább a sok hülye nem jön be”, kivonultam volna egy időre az életből. Aztán rájöttem, ez a chat nem is olyan rossz dolog. Virtuális, névtelen stb. Egyébként, undorítónak tartottam, és bizonyos fokig ma is annak tartom. Gondoltam, ha már a chatig elmerészkedek, akkor gyorsan beregisztrálom magam vagy négy ingyenes társkeresőbe, aztán ez alig két hónap alatt egyre csökkent.
Maradt egy, a sok társkereső közül. Ez volt az a hely, ahol különválasztották a megismerni kívánt személy minden tulajdonságát, elvárását. Volt partnerkereső, házasságot akaró, szeretőt szeretnék emberke, szexre éhes aberrált, és egészséges szexet kereső társtalan. Rengeteg embert ismertem meg, de élőben talán ha négy-öt emberrel találkoztam. Akikből egy két pasi akkora szégyen volt, hogy hihetetlen! Leírta magát 180 cm-nek, dús fekete hajúnak, kiderült, alacsonyabb nálam, és SZTK alapon intézte a felesége a parókát. Bár számomra nem annyira a külsőség számít, akkor is pofátlan dolognak tartottam, a hazugságát. Mellesleg nagyon szép leveleket kaptam tőle, azért is mentem bele a taliba.
A másik döbbenetes pasit, inkább le sem írom, mert mindenkit elijesztenék, de az igazság az, hogy az én tapasztalatom szerint, ezeknek a száma azért elenyésző, és a nők között is akad szép számmal, aki csak hülyítés miatt álnévvel vannak fenn. Persze, levelezni nagyon sok pasival leveleztem. Sokuk túltett Hári Jánoson, de én csíptem őket, így levélben, mindegy volt, mit ír. Aztán egy nap, kaptam egy verset. Megköszöntem, és ennyi. Aztán 1 hónap múlva még egy vers, amit már nem álltam meg szó nélkül, ráadásul, a gép jelezte online az illető. Nos, akkor beszélgessünk, gondoltam. Mindenbe belefogtunk. Volt ott mit szeretnék, te mit szeretnél, hogy szereted, én hogy szeretem, stb. Telefonszámcsere, és a hatodik napon azon kaptam magam, már valahogy máshogy süt a nap, mint a múlt héten. Ha hét óra, akkor megszólal a telefon, és beszélgetés hegyek… Eljött a nap, és találkoztunk. Leszálltam a buszról, déja-vu érzés, mintha tegnap engedtem volna el a kezét. Azóta évek teltek el. Nagyon nagy boldogságban, és harmóniában élünk. Mindenben különbözünk, csak abban nem, hogy ő engem, én őt akarom.
A gyermekeim, a családom elfogadták, szeretik, és ez viszont is így van!
Hát mindenki merjen! Ez a történet, fél év gyümölcse, csak hang, levelek, és semmi testi kontaktus. Máig is boldogan élünk, szerelemben, és hihetetlen harmóniában!

Sok sikert mindenkinek!
(A cikket beküldte: christy35)Ötletek az internetes társkereséséhez
A téma nagyon trendi. Sőt érdekfeszítő, és még megosztó is. Mielőtt rátérnék a lényegre, egy kis bevezetés arról, hogy mit is csinál az ember gyereke a neten társkeresés címén… A szavazások azt mutatják, hogy nem ez az igazi módja az ismerkedésnek. Vagy... »

Mondd, te mit választanál?
A napokban olvastam, hogy manapság a házasságokban már nem a 7. év a legkritikusabb, a vízválasztó… hanem a 20. év. Egyre több házaspár „dobja be a törölközőt”, válik el, kezd új életet a házastársa nélkül. Ennek különböző okai lehetnek –... »
Minden jog fenntartva © 2021, www.szerelemmel.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) szerelemmel.hu | WebMinute Kft.