Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Megcsalás és szakítás

Szex az ex haverjával...

Kb. 1,5 hónapja szakítottunk az exemmel. Imádtam, szerettem teljes szívemből és még mindig nem vagyok 100%-ig túl rajta. Viszont azt nem gondoltam volna, hogy az egyik legjobb haverjával így összekeveredünk valaha is, és pont ő fog segíteni és tanulságként szolgálni, hogy észrevegyem, nem csak a "drága" exem az egyetlen jó pasi a világon.

Szerelmes levél
A "drága" exem csúnyán kihasználta, hogy nagyon szerettem őt, ő meg engem nem.
Lelkileg és pénzügyileg is kiszívta a véremet, de testileg, szexuálisan iszonyatosan vonzódunk egymáshoz (értsd: soha nem volt ennyire jó senkivel).
Tudom, a szex nem minden, de három és fél év sivár szexuális élet az előző exemmel, kiéhezetté tett egy olyan emberre, akivel ennyire jó együtt lenni.
Igen ám, csak mint tudjuk, ilyen nem terem minden sarkon, úgyhogy nagy megbecsülés tárgyát képezte a srác, ráadásul mellette szólt még, hogy mindig jól éreztük magunkat együtt, rengeteget nevettünk stb.
Nekem ez elég érv volt, hogy mindenáron meg akarjam tartani magamnak. Ő ezt nem így gondolta, úgyhogy egy kellemes összeveszés után kettéváltak útjaink, legalábbis egy pár hétre, abban a bizonyos "már csak azért sem hívom fel a szemetet, mert köcsög" időszakban.
Aztán bejelentkezett.
A szívem megdobbant, de elhatároztam, hogy olyan hűvös leszek, mint a sarki szél.
Így is volt. Aztán mégis találkoztunk ("nálad maradt a fogkefém" tipikus esete, öreg hiba).
Egy régebben gyakran látogatott vendéglátóipari egységben beszéltük meg a "randit".
Mire odaértem, dumált pár sráccal. Odaültem hozzájuk, ekkor ismertem meg a haverját. Majd az exemmel nálam kötöttünk ki és megtörtént, az ami akkor szokott történni, amikor csak az ösztöneinkre hallgatunk és nem az eszünkre. Kialakult egy szeretői viszony.
Ez volt kb. három hete. Aztán tegnap megint találkoztam a haverjával meg vele az említett helyen.
Persze megint az ex miatt voltam ott. Aztán ő lelépett, én meg ott maradtam a haverjával. Aztán jól eldumáltuk az időt.
Majd hazafelé menet röpködtek a poénok, meg az oltogatások és persze röhögtünk az egészen, mint a fakutya.
Majd elcsattant egy szenvedélyes csók. Onnantól már nem volt kérdés, hogy mi lesz az éjjeli program. Nagyon jó volt vele!
Kétlem, hogy ennek lesz folytatása, de nagyon jó tanulság volt számomra, hogy már nincs olyan mélyen a szívembe zárva a "drága" exem és mással is képes vagyok jól érezni magam.
(A cikket beküldte: kyrie)


Gyertek csajok!

Másodiknak lenni a munka után? Van esélyünk még boldognak lenni?
Már lassan négy éve vagyunk együtt, de egyre jobban érzem fontosabb neki a munkája, mint én. Az áll az első helyen és amikor esetleg nincs dolga, én is sorra kerülök. Már régen éreztem magam boldognak vele. Annyira szeretném újra érezni! »

A gyűrű jelképe
Milyen kérdések merülnek fel az életemben. Milyen gondolatok fordulnak meg az ember fejében bizonyos történések alapján. Miben és mennyiben változik az ember véleménye, ha események érik, más véleményeket, élettörténeteket hall. Több is, de most csak egyet írok le. »

Mi nem firtatjuk nevedMinden jog fenntartva © 2020, www.szerelemmel.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) szerelemmel.hu | WebMinute Kft.