Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Szexualitás

Szexuálisan zaklattak 1. rész

Sok idő kellett, hogy szembenézzek a múltam ezen sötét időszakának. Legtöbbször ha eszembe is jutott elbagatellizáltam, próbáltam meg nem történtnek gondolni. Most, hogy sikerült a férjemnek elmondani, elég erősnek érzem magam, hogy felvállaljam.

Ugyanolyan iskolanap volt, mint a többi. Reggel felszálltam a vonatra és utaztam majdnem félszáz kilométert az iskolába. Péntek volt, ebben biztos vagyok. Péntekenként a négyórási vonattal mentem mindig haza, mert tele volt az előző (fél hármas) hazafelé tartó, hangos, kiabálós kollégistákkal. Soha nem szerettem a nagy zajt, anyukám is megértette, ezért megengedte a késésemet, azzal a feltétellel, hogy az iskolában maradok, beülök a könyvtárba, vagy elmegyek nagymamámékhoz. Szó sem lehetett róla, hogy a városban csavarogjak, amit amúgy nagyon ritkán tettem.
A BAJ után gyakran hibáztattam magam, hogy miért nem lázadtam a szülői nyomás ellen, és mentem csavarogni, vagy miért nem maradtam a könyvtárban, miért nem vittem magammal a kabátomat, miért nem mentem inkább a nagypapám egoista dumáját hallgatni.
De nem ez történt. A könyvtárban ültem egy darabig, majd észrevettem, hogy a kabátomat az osztályteremben hagytam. Tipikus baki nálam, gyakran előfordult, hogy valamit elhagyam.
Bőven volt még időm a vonatra elindulni, de inkább felszaladtam a másodikra a kabátomért.
És ekkor kezdetét vette a történések sora, ami lelkileg összetört.

Néhány lány, osztálytársak, még a teremben voltak. Ők voltak a népszerűek: anyuka SzM-es, minden szünetben a büfében álltak, iskolai szünetekben az alap Horvátország, Görögország, Olaszország volt.
Elkezdtek beszélgetni velem, én örültem hogy egyáltalán észrevettek. Elég zárkózott gyerek voltam, furcsa humorral, használt fiús cuccokkal, rövid hajjal.
Próbáltak olyasmi után érdeklődni, hogy van-e pasim, simogattak-e már ott lent, csókolóztam-e már.
Kezdtem magamat kellemetlenül érezni, de valamiért nem távoztam.
A maszturbációra terelődött a téma.
Innentől fogva homályos részletek vannak a fejemben:
Bezárják az ajtót és cukkolnak, hogy feküdjek az asztalra és maszturbáljak.
Könyörögtem nekik sírva, hogy engedjenek el, mert lekésem a vonatot.
Kijelentették, hogy ha nem csinálom, bezárnak az osztályba és hazamennek.
Végül belementem. Sírva.
(Hálát adok az égnek, hogy nem volt akkoriban minden gyereknél kamerás telefon)
Könnyekkel a szememben szaladtam a vonatra, végigsírtam az utat, majd otthon először felvettem a "minden rendben" maszkot.
Hétfőn, mikor bementem az osztályba, már mindenki rólam beszélt. Persze, a történetből kimaradt, hogy megaláztak, megzsaroltak, kényszerítettek, és hogy végig zokogtam.
De voltak más "részletek": tollat, ceruzát, krétát helyeztem magamba...
A történetek egyre-egyre durvábbak, undorítóbbak lettek, még az a pár lány sem szólt hozzám, akiknek addig volt hozzám pár kedves szavuk.
11 éves voltam ekkor.
Folytatása következik, amikor elég erőm lesz újra erről írni.
(A cikket beküldte: Miramira77)Leszbikusságom története
Nem vonzódtam soha a nőkhöz. Az életem végül mégis úgy alakult, hogy egy nővel élek együtt. Sok dolgot megtanultam ez idő alatt az emberekről, az életről... a primitív tévhitekről. Erről szeretnék egy kicsit írni. »

Boldogságidő
Eljött végre. Jól van minden, amennyire csak jól lehet. Annyira vágytam rá… Szerencsés természettel születtem. Volt elég türelmem és kitartásom kivárni. Hittem benne, hogy egyszer minden jobbá lesz! …és továbbra sincs semmi, amit ne lehetne kissé jobbá tenni. Így van ez. »

Minden jog fenntartva © 2020, www.szerelemmel.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) szerelemmel.hu | WebMinute Kft.