Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Társkeresés és randizás

1 2 3 4 5 6
A társkeresés fortélyai, csapdái I.
Itt a portálon a babás és fogyókúrás témák után a párkapcsolati témák kerülnek elő legtöbbször. Sajnos többnyire a hűtlenkedés vonatkozásában. De megcsalni csak azt lehet, akinek van párja. Amit bizony nem is olyan egyszerű találni. Azt gondolom, társra mindenkinek szüksége van. »

Sikerstratégiák a társkeresésben Sajátítsd el őket és hódíts!
A társkeresés tanulható! – ez a mottója a Szabad Vagyok Programnak, amely tudatos társkeresést és motivációt hirdet egyedülálló nők számára. A Program első, ingyenesen olvasható modulját eddig több ezer nő olvasta végig és a benne lévő tanácsokat, tippeket... »


Párkapcsolati kríziseink II. Ami belőlünk és szüleinkből hiányzott
Elérkezett az a pillanat életünkben, amikor eldöntöttük: változtatunk. Még nem látjuk, terveink milyen eredményt hoznak, de azt tudjuk, ez így nem mehet tovább. Elhatároztuk, igen, most szembenézünk valódi lényünkkel. »

Skype az ex-től
Nem várt esemény után nem tudom eldönteni, mi legyen. Sokat gondolkodtam és úgy érzem én, azon a bizonyos szemüvegen keresztül nem látom megfelelően a dolgokat és tanácsra van szükségem. Remélem, mások véleménye közelebb hoz a döntésemben. »

A külcsín és a belbecs viszonya a párkapcsolatban
A nyár beköszöntével nők és férfiak egyaránt szorgalmasan (még szorgalmasabban) látogatjuk a kondi termeket, hogy a télen felkúszott kínos kitüremkedések a strand szezonra eltűnjenek rólunk. A cikket a konditerem atmoszférája ihlette. Körbenéztem a sok szép testű,... »

Az én szerelmi történetem 2.
Egyszer még régen, 2 éve leírtam, hogy a tánc által milyen édes és kedves, tökéletes társra leltem. Csak akkor még nem ismertem... És a tánc által most ráleltem arra, akibe nem csak beleképzelek mindenfélét, hanem ismerem is. »

Biztos(?) tipp a netes ismerkedéshez
Egy éve úgy döntöttem, hogy 3000 km-ről megoldom a dolgot és megkeresem az otthoni, magyarországi páromat az interneten. Átgondoltam, megterveztem, végrehajtottam és SIKERÜLT! Nem mondom, hogy ez az egyetlen mód, de azt igenis, hogy az ember a elveszhet a... »

Szerelem és boldogság 60 évesen
Az internet és a házasságon kívüli kapcsolat adta lehetőségek a szerelemhez és a boldogsághoz. Valamint hogyan lehet 60 évesen elkezdeni és megtartani egy minden szempontból működő kapcsolatot, létezik-e szerelem és boldogság a hatodik X közelében? »

Ötletek az internetes társkereséséhez
A téma nagyon trendi. Sőt érdekfeszítő, és még megosztó is. Mielőtt rátérnék a lényegre, egy kis bevezetés arról, hogy mit is csinál az ember gyereke a neten társkeresés címén… A szavazások azt mutatják, hogy nem ez az igazi módja az ismerkedésnek. Vagy... »

Szerelem a virtuális világból, avagy csodák pedig vannak!
Ismerkedni a neten is lehet. Veszélyes, de azért megéri! Nagyon sok a magányos ember, vagyis nem is magányos, hisz ott vannak a gyermekek, unokák, de a társtalanság, és a magány nem ugyanaz! Egy életünk van, és bizony nagyon sokszor igaz az, hogy aki mer, az nyer.... »

1 2 3 4 5 6
Minden jog fenntartva © 2021, www.szerelemmel.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) szerelemmel.hu | WebMinute Kft.