Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Társkeresés és randizás

1 2 3 4 5 6
Egyenjogúság vagy esélytelenség
Mihez kezdjen az ember lánya, ha két kicsi gyerekkel elhagyták és egy idő után szeretne újra társat találni, a gyerekeket teljes családban felnevelni. Jobb híján regisztrálhat több társkereső oldalon. De a gondok ekkor kezdődnek, mert rájöhet, nincs esélye semmire. »

Az online társkeresésről
Az online párkeresők nyújtotta lehetőséget egyre többen veszik igénybe, hiszen így egymástól távoli helyszíneken élő, időhiánnyal küzdő emberek is létesíthetnek egymással kapcsolatot. Csupán egy jól sikerült fotó és pár frappáns sor szükséges hozzá. Az internetes... »


Egy tapasztalt csábító hálójában
Elváltként magányosan tengettem életem, amikor az egyik közösségi oldalon rám talált a "szerelem". Naivan beleestem egy tapasztalt csábító hálójába. Nem a szerelmet kereste, hanem a lakóhelyet, egy ágyat, ahol a fejét álomra hajthatja. »

Társkeresők
Napjainkban virágzik a társkeresők ideje. Van ingyenes, fizetős, sms-ezős vagy internetes. Tehát választék az van bőven, de van, aki vevő erre? És komolyan gondolja, hogy társra talál? »

Internetes randi, avagy átverések kontra igaz szerelmek
Miért van ilyen sok webrandi honlap és ilyen sok felhasználó? Miért vagyunk ilyen biztosak, hogy tényleg egy magas, szőke, kék szemű, izmos férfival beszélgetünk, miközben az egyetlen biztosíték egy fotósorozat, ami valószínűleg nem is róla készült? Miért jobb az... »

Negyven évesen szerelemben?
Igen, bármily furcsa is, negyven évesen újra szerelmes lettem. Új szerelem, mégis régi. Kapcsolatunk három évig tartott, de huszonöt éve nem láttuk egymást, aztán egyszer csak jött az a karácsonyi üdvözlő sms, amely mindent megváltoztatott az életemben. »

Párkeresés? Nem!
Az egésznek a kezdetével is nem stimmel valami. Azt mondjuk: "párkeresünk". A párkeresés pedig abból áll, hogy keresünk, várunk, elvárunk, görcsölünk, hogy de rossz is egyedül, milyen jó annak, akinek van párja és nekem miért nincs... »

Villám "Love-story"
Életünk során rengeteg emberrel kerülünk kapcsolatba. Ahány ember, annyi érzés, annyi örömteli pillanat, annyi vágy, annyi könny. Valahol legbelül mindenkiben él egy "álomkép", hogy milyen is a "tökéletes társ", az ideál... Akit a legnagyobb tömegben is megismernénk! »

Az én szerelmi történetem
Az egész azzal kezdődött, hogy elkezdtem táncolni. Megismertem az egyik sulis társamat, és beleszerettem. Igaz, akkor még másba voltam szerelmes, de hát én is ember vagyok. Meg, ha már puszta pillantásommal lefagyasztom a számítógépet, akkor miért értenék a... »

Karambolból szerelem...
Cseppet sem romatikusan induló találkozásból, szerelem lett... Még most sem tudom, miért akkor, miért pont így, miért velem? Talán a sors műve, így van megírva a nagy könyvben? Vagy a véletlen egybeeséseknek köszönhető a kapcsolatunk?? »

1 2 3 4 5 6
Minden jog fenntartva © 2021, www.szerelemmel.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) szerelemmel.hu | WebMinute Kft.