Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Társkeresés és randizás

Társkeresők

Napjainkban virágzik a társkeresők ideje. Van ingyenes, fizetős, sms-ezős vagy internetes. Tehát választék az van bőven, de van, aki vevő erre? És komolyan gondolja, hogy társra talál?

Ezekre a dolgokra csak a napokban lettem figyelmes, mivel körbekérdeztem és nincs olyan a környezetemben, aki ne próbálta volna ki bármelyiket is...

Hát tettem egy próbát én is...
Persze csak kreált személyt regisztráltam fel, kíváncsi voltam, milyen emberek fognak érdeklődni.
Ingyenes társkeresőt választottam, regisztráltam és vártam.
Két hét után kaptam az első leveleket, melyekre természetesen válaszoltam is.
Az adatlapokon különféle érdeklődésű, vallású, korú és nemű személyek adatait találtam meg.
Mivel minden nap megnéztem a leveleimet, hozzájuk tudtam már kapcsolni a személyeket. Társra nem leltem volna közöttük, de nagyon jó barátságok alakultak ki.
Történetesen két emberrel is.
Nekik töredelmesen bevallottam, hogy nem vidéken élek, hanem a fővárosban.
Elárultam az igazi nevem és a telefonszámom is, úgy ahogyan Ők is tették.
Ekkor mindkettőjükkel felvettem a kapcsolatot és kiderült számomra, hogy nem csak én adtam ki magam másnak.
Egyikük tíz évet tagadott le a korából, amin később már csak jókat nevettünk.
Azóta elválaszthatatlanok vagyunk mi hárman, bár nagyon ritkán tudunk találkozni és beszélgetni, azért lélekben és a neten minden este jókat csevegünk és együtt vagyunk.
A társkereső oldalon azóta nem jártunk, de rájöttünk, mivel a barátságunk ott kezdődött, ezért nem töröltük az adatainkat, és megőriztük régi levelezésünket is.

Tehát mindent összevetve, a kíváncsiságomnak köszönhetek két barátomat, akiket megismerve nagyobb ajándékot kaptam, mint gondoltam volna...
(A cikket beküldte: bosco)Villám "Love-story"
Életünk során rengeteg emberrel kerülünk kapcsolatba. Ahány ember, annyi érzés, annyi örömteli pillanat, annyi vágy, annyi könny. Valahol legbelül mindenkiben él egy "álomkép", hogy milyen is a "tökéletes társ", az ideál... Akit a legnagyobb tömegben is megismernénk! »

Vita, veszekedés, megoldás?
"Ne a hangodat emeld fel! Tanulj meg jobban érvelni!" Nyelvtan könyveinkben olvashatjuk, sőt érettségi tételek is szólnak erről a négy betűről. V-I-T-A. Egy érettségi tételben a következőt olvashatjuk a vita definíciójaként: "A vita az érvek ütköztetése, célja a... »

Minden jog fenntartva © 2019, www.szerelemmel.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) szerelemmel.hu | WebMinute Kft.