Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Megcsalás és szakítás

Tépelődés

Szakítás után, még mindig érdekli mi van velem.
Elmondása szerint szeret, de más lánynak udvarol.
Érthetetlen..
Mit élhet át?
Miért nem enged teljesen el magától? Ha találkozunk mindig izgatott, úgy néz rám, mint ahogy eleinte. Ha megtudja, hogy más fiúval randiztam kiakad, rosszkedvű lesz, féltékeny. De ha nem vagyunk együtt, és ő is másnak csapja a szelet, akkor miért zavarja minden?


"Miért ilyen tanácstalan velem kapcsolatban? Miért nem tudja eldönteni, hogy mit akar!?"


A történet

A volt barátommal 3 év 3 hónapig voltunk együtt. Volt sok veszekedés, kapcsolatunk alatt három szakítás, de mindig visszataláltunk egymáshoz. Ám szeptembertől decemberig hetente alig keresett, maximum egyszer jött át hozzám. Az utolsó szakítás óta külön vagyunk. Ennek 4 hónapja. Azóta beszélgetünk még, tartjuk a kapcsolatot, de semmi sem ilyen zökkenőmentes ám.

Tehát a szakítás december 19-én volt. Rá pár napra már más csajnak "csapta" a szelet. A lánytól kapott egy hajcsatot, ami azóta is a nyakláncán van. Állítása szerint szeret még, de fél a csalódástól, hogy újra az lesz, ami eddig.
Szoktunk találkozni, akkor mindig arról beszél, hogy hiányzom neki, és hogy olyankor is úgy dobog a szíve, mintha első randi lenne. De amikor a másik lánnyal találkozik, akkor ölelgeti, puszilgatja az arcát. Viszont néha úgy érzi, hogy "mi a fenét keres itt, nem ennél a lánynál kellene legyen"....
Én voltam neki az első mindenben. Nagyon szerettük egymást, és nagyon fáj mindkettőnknek.
Döntésképtelen.
Tönkretesz ezzel.
Reménykedjek? Felejtsek!?
Lehet még közös jövőnk!?
Tudom, vége fogadjam el, de mit csináljak, ha egyszerűen a szívem hozzá húz, ha úgy érzem ő az a nagy Ő.. !? :(
Persze én is randizgatok, pasizok, de semmi sem olyan... :(
(A cikket beküldte: dorc18)Intő jelek
Sajnos sokan nem vesszük észre az óvatosságra intő jeleket, de legtöbbünk nem is akarja észrevenni, hogy az Élet lengeti az "Állj már le" zászlót előttünk...egyszerűen szemet hajtunk felette, mondván, majd jobb lesz. De mikor? És mi van, ha nem lesz jobb? »

Érdemes elolvasni
Nem számít a ház, a kocsi, a tulajdon, a pénz a bankban, Ezek csak előmozdítják a boldogságot, de önmagukban nem adhatnak boldogságot. Szóval találj időt, hogy a párod barátja légy és tegyétek meg azokat az apró dolgokat egymásért, amik meghittséget, intimitást... »
Minden jog fenntartva © 2020, www.szerelemmel.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) szerelemmel.hu | WebMinute Kft.