Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kategória: Megcsalás és szakítás

Titok a párkapcsolatokban

Tudjuk, ismerjük mindnyájan a Vonzás Törvényét!
Pozitív a jót, negatív a rosszat!
Rátok bízom, hogy kit melyik rész ragad meg írásomból.
Remélem, a legtöbb olvasómnak írásomnak azon része, ahol ráismer a saját, nagyon szép és jól működő kapcsolatára.


Tudjuk, ismerjük mindnyájan a Vonzás Törvényét!
Pozitív a jót, negatív a rosszat!
Szeretem magam, jót akarok magamnak, naná, hogy jókat gondolok, hiszen jót szeretnék vonzani, teremteni magamnak!
De, mi van a párkapcsolatokkal? Mi van a látszólag jól működő házasságokkal?
Van már elég leélt évem, elég tapasztalatom ahhoz, hogy le merjem írni, a magánéletben, a kapcsolatok nagy részében ez nem így működik.
Az emberek egy része szeret adni, a másik része pedig kihasználja. Na most! Ha az ember szerelmes szívesen ad és ad, nem esik nehezére. Elvakul és nem ismeri fel azt a nyilvánvaló helyzetet, amit a kívülállók már észlelnek, finoman figyelmeztetik rá, de ő nem hallja, nem látja, ő ad, mert önzetlenül szeret. A másik fél pedig kihasználja, jobban és még jobban. Egészen addig, amíg a másiknak már szinte az emberi jogait sérti, tiporja. És a másik mivé lesz? Egy kedvetlen, elfáradt emberré, aki kötődik az egyetlen öröméhez, ahhoz, aki megengedi, eltűri, hogy adjon és adjon neki.
Nos, szerencsére vannak másfajta emberek, másfajta kapcsolatok is. Utólag meglátni már egyszerű, de észrevenni a másik árnyékában nagyon nehéz. Azért írom le, hogy felismerjétek, merjetek választani, változtatni, ismerőseiteket figyelmeztetni.
Ha van kivétel, akkor nyilván az egyik eset, a mi esetünk a Párommal, ahol két elnyomott, kihasznált ember szerelembe esik, egymásra talál rájön, hogy másképp is lehet élni és élvezik együtt ezt a másfajta, a korábbi párkapcsolatukhoz egyáltalán nem hasonlító életet.
Mitől másfajta?
Attól, hogy nem akarják egymást irányítani.
Nem akarják a másikra ráerőltetni a saját döntésünket, meghallgatják a másik véleményét is és akkor még mindig van legalább két lehetőség….
Attól, hogy félve, óvva szeretik egymást úgy, hogy a másik helyett gondolkozva, kitalálják azt, a jót, amire a másik talán csak tudat alatt gondol, pedig tényleg szüksége van rá.
Attól, hogy megbíznak egymásban és a bizalommal nem is élnek vissza.
Attól, hogy mindent kimondanak. Akkor is kimondják, ha épp akkor kellemetlen, mert később még kellemetlenebb lenne és a visszatartott indulat, újabb indulatot szülhetne.
Attól, hogy sokáig szeretnék még élvezni mindketten ezt a szép együttlétet!

Nos, Rátok bízom, hogy kit melyik rész ragad meg írásomból.
Remélem, a legtöbb olvasómnak írásomnak azon része, ahol ráismer a saját, nagyon szép és jól működő kapcsolatára.
(A cikket beküldte: mgv88261)Elhidegülés vagy más?
Tudom, mindenkinek megvan a maga baja, de úgy gondolom, aki ezt végigolvassa, érdekli, amit írok és lehet, hogy megtisztel azzal, hogy hozzá is szól majd. A probléma forrása a szeretkezés, vagyis inkább a nem szeretkezés... »
Isteni volt Drágám!
Mi az, ami a nőt motiválja, mi lehet az oka, hogy a várakozással feltett kérdésre - Jó volt? -, azt mondja, Isteni volt a szeretkezés, a szex, mikor nem jutott el a csúcsra? Miért nem meri, akarja a kérdésre: Jó volt Drágám? - felvállalni: Nem, nem volt jó, vagy... »
Minden jog fenntartva © 2021, www.szerelemmel.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) szerelemmel.hu | WebMinute Kft.