Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Esküvő és házasság

True love

A mai világban hogy éljük meg a párkapcsolatainkat? Sajnos egyre több fiatal él boldogtalan, rossz kapcsolatban, amiből nem hajlandó kilépni, vagy talán nem is mer. Ki lehet jelenteni, hogy a szőke herceg fehér lovon már nem is szőke és nem is herceg?

A fiatalok többsége, mára már csak alkalmi kapcsolatokat létesít. Ez lehet a rohanó világunk következménye is, vagy csak a lustaságunk eredménye? Már nem vágyunk komoly kapcsolatra, vagy csak szórakozni szeretnénk?

Talán elvesztünk az internet ki bogozhatatlan, kusza hálójában, ahol már a kapcsolatteremtés egy kattintásra van tőlünk. Kiválasztjuk a potenciális alkalmi partnert (amit én csak egyszerűen dugó partnernek nevezek) és áthívjuk magunkhoz. Egy-két kellemes együttlét és máris tovább állunk.

De mi van akkor, amikor olyan valakivel találkozunk, aki talán belénk szeret? Vele is csak játszadozzunk? Mire vár egy 30 éves férfi, aki már több csajt próbált fel, mint gatyát? Köti az ebet a karóhoz. Csak kimondottan egy nőtípusra koncentrál. A tökéletes, barbi baba alakú, agyon szolizott mű cicára...
Sajnos ez átlagban a több. Míg mi, akik nem vagyunk megáldva ilyen „természetes „adottsággal, tovább keressük a hőn áhított szőke hercegünket máshol. Ám sajnos egy idő után rájövünk, hogy nincs se szőke herceg, se fehér ló, ami értünk jön.

Majd megint nézzük a romantikus maszlagokat, amelyekből mit láthatunk?! A lány kimegy az utcára és hipp-hopp, ott terem a nagy Ő. Egymásba szeretnek, összeköltöznek és nemsokára házasság és gyerekek. Ám a film, nem mutatja milyen is a valóság. A férfiról kiderül, hogy egy hűtlen disznó, aki máshol keresi az örömet. Az asszony a két gyermekét nevelgeti, tanítgatja. Egész nap dolgozik, hogy a gyerekeit el tudja látni, addig a férfi folyamatosan kihasználja és megcsalja. Mikor rájön a nő, nem lép ki a kapcsolatból, inkább tagad. „: velem ez nem fordulhat elő. Az én férjem nem olyan. Ez nem igaz.”
És mi lesz a vége? Benne marad egy olyan kapcsolatban, ami nem működik.
Aztán 30-40 év múlva, mikor már kirepülnek, a gyerekek rájön, hogy eltékozolta az idejét olyan valakire, aki nem is szerette igazán.
(A cikket beküldte: angyalka.19)50-es nők - rossz házasság. Van kiút?
Naponta hallom, olvasom, tapasztalom, mennyi 50 éves nő él – enyhén szólva – nem ideális párkapcsolatban. Van, akit lelkileg, van akit testileg, esetleg ezek kombinációjával terrorizálja élete párja. Miért viseljük el mindezt? »

Az online társkeresésről
Az online párkeresők nyújtotta lehetőséget egyre többen veszik igénybe, hiszen így egymástól távoli helyszíneken élő, időhiánnyal küzdő emberek is létesíthetnek egymással kapcsolatot. Csupán egy jól sikerült fotó és pár frappáns sor szükséges hozzá. Az internetes... »

Minden jog fenntartva © 2020, www.szerelemmel.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) szerelemmel.hu | WebMinute Kft.