Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Nők és férfiak

Ütközések, illetve vonzások és taszítások érzelmi életünkben...

Csak egy kis szösszenet arról, hogy milyen sok arca van a vonzalomnak, szerelemnek egy nő életében... Férfiak, akik hatással vannak, voltak ránk és a pont megfelelő férfi kiválasztása és ennek tudatosulása a női agyban (ha egyáltalán van ilyen).

Vonzalom.. Milyen érdekes szó, azonnal a mágnes (elég profán módon) jut eszünkbe, vagy valamilyen szenvedélyes kapcsolat ugrik be emlékezetünkbe...
Hisz mindenkinek volt már elérhetetlen, vagy épp mindig elérhető férfi az életében, mégsem fűződött a kapcsolat szorosabbra."Ütközünk" egymással "elcsúszkálunk időben egymástól", hogy érthetőbben fogalmazzak. Valami mindig "közbejön" - vagy neki lesz barátnője vagy neked változik az életed -, de soha nem lesztek igazán a másiké. Miért van ez? Karma? Sors?
Aztán meg ott van a foglalt férfiak és az adott nő közötti hihetetlen vonzalom, ami sokszor legyűrhetetlen vágyakat vonz maga után és lesz belőle lelki tragédia vagy óriási botrány.
Miért kell a másé, vagy épp a foglalt személy számunkra? Időben nem kerültünk megfelelően mellé, amikor szükségünk lett volna a szerelmére? Földrajzi, hovatartozásbeli akadályokat leszámítva miért nem kerülnek össze emberek, akik tudják, hogy jó lenne együtt?
Amikor látod a sokadik találkozás után is, hogy a szemében az van, ami a tiédben is?
Nehéz és megmagyarázhatatlan dolgok ezek...Hisz ha találkozunk valakivel, felrúgja a kapcsolatát és együtt élek vele, de mégsem tart ki valami oknál fogva a kapcsolat, ott legalább "tanulunk valamit" a következő kapcsolatunk számára".
De amikor csak borzalmasan szeretnénk vele lenni, mert leküzdhetetlen érzések hajtanak felé, mert láthatóan sokszor "ütközünk", az miért van két ember életében? Ott mit tanulunk a másiktól? Talán...hűséget, talán erőt, látjuk az igazságot...
Az igazságot, ha akkori párunkra gondolva átértékeljük kapcsolatunk szép és kevésbé szép pillanatait és a kegyetlen vonzalom, bár megmarad a másik személy iránt, a párunkat válasszuk... Jó lenne, ha sokan így ilyen tisztán és "szabad tudattal" látnák az életüket, de ez nem minden embernek sikerül.
Annak, aki mégis fejet hajt a vonzalom előtt, nem biztos, hogy pálcát kell törni a feje felett, mert lehet, a lehető legjobbat választja. Tehát ezek is kísértések ezek a vonzalmak és ki kell "válogatni" a lelkünk legmélyén, hogy a rezdülések pozitívak vagy mégsem?
Ez hát az "ütközések", vonzalmak igazi értelme? Vagy mi? Szerintetek?
(A cikket beküldte: erakozmetikus)Őrült, titkos kalandom egy fekete fiúval
Legtitkosabb és legmerészebb álmaimban sem hittem, hogy valaha egy ilyen sztoriba keveredem. Amikor először megláttam Őt a színpadon, még semmi különöset nem éreztem, egyszerűen csak gyönyörködtem egy helyes fekete fiú szépen kidolgozott, izmos testében. »

Téged elengedni
Nem egyszerű feladat. Már most is nagyon sok idő telt el és még mindig fogva tartasz. Nem borulok ki, nem hívlak nem kereslek jogom se lenne hozzá, mert "én akartam" a szakítást nemegyszer. Valahogy éreztem, hogy nem lenne jó, hogy nagyot koppannánk a... »

Minden jog fenntartva © 2019, www.szerelemmel.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) szerelemmel.hu | WebMinute Kft.