Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Nők és férfiak

Ütközések, illetve vonzások és taszítások érzelmi életünkben...

Csak egy kis szösszenet arról, hogy milyen sok arca van a vonzalomnak, szerelemnek egy nő életében... Férfiak, akik hatással vannak, voltak ránk és a pont megfelelő férfi kiválasztása és ennek tudatosulása a női agyban (ha egyáltalán van ilyen).

Vonzalom.. Milyen érdekes szó, azonnal a mágnes (elég profán módon) jut eszünkbe, vagy valamilyen szenvedélyes kapcsolat ugrik be emlékezetünkbe...
Hisz mindenkinek volt már elérhetetlen, vagy épp mindig elérhető férfi az életében, mégsem fűződött a kapcsolat szorosabbra."Ütközünk" egymással "elcsúszkálunk időben egymástól", hogy érthetőbben fogalmazzak. Valami mindig "közbejön" - vagy neki lesz barátnője vagy neked változik az életed -, de soha nem lesztek igazán a másiké. Miért van ez? Karma? Sors?
Aztán meg ott van a foglalt férfiak és az adott nő közötti hihetetlen vonzalom, ami sokszor legyűrhetetlen vágyakat vonz maga után és lesz belőle lelki tragédia vagy óriási botrány.
Miért kell a másé, vagy épp a foglalt személy számunkra? Időben nem kerültünk megfelelően mellé, amikor szükségünk lett volna a szerelmére? Földrajzi, hovatartozásbeli akadályokat leszámítva miért nem kerülnek össze emberek, akik tudják, hogy jó lenne együtt?
Amikor látod a sokadik találkozás után is, hogy a szemében az van, ami a tiédben is?
Nehéz és megmagyarázhatatlan dolgok ezek...Hisz ha találkozunk valakivel, felrúgja a kapcsolatát és együtt élek vele, de mégsem tart ki valami oknál fogva a kapcsolat, ott legalább "tanulunk valamit" a következő kapcsolatunk számára".
De amikor csak borzalmasan szeretnénk vele lenni, mert leküzdhetetlen érzések hajtanak felé, mert láthatóan sokszor "ütközünk", az miért van két ember életében? Ott mit tanulunk a másiktól? Talán...hűséget, talán erőt, látjuk az igazságot...
Az igazságot, ha akkori párunkra gondolva átértékeljük kapcsolatunk szép és kevésbé szép pillanatait és a kegyetlen vonzalom, bár megmarad a másik személy iránt, a párunkat válasszuk... Jó lenne, ha sokan így ilyen tisztán és "szabad tudattal" látnák az életüket, de ez nem minden embernek sikerül.
Annak, aki mégis fejet hajt a vonzalom előtt, nem biztos, hogy pálcát kell törni a feje felett, mert lehet, a lehető legjobbat választja. Tehát ezek is kísértések ezek a vonzalmak és ki kell "válogatni" a lelkünk legmélyén, hogy a rezdülések pozitívak vagy mégsem?
Ez hát az "ütközések", vonzalmak igazi értelme? Vagy mi? Szerintetek?
(A cikket beküldte: erakozmetikus)Lehet akkor is randizni, ha nincs munkánk?
Nos, ebben a kérdésben megoszlanak a vélemények, de itt most szeretnék az én meglátásaimnak hangot adni. Természetesen a felnőtt, munkaképes emberekről beszélve, nem mindegy, hogy a nő, vagy a férfi nem rendelkezik saját keresettel. »

Metroszexualitás a mindennapokban
- Szívem! Biztos hogy jól áll ez a zöld? Nem mutatott jobban rajtam a kék? Ez valahogy nem passzol a cipőmhöz. - A lány a szemét forgatja, kicsit türelmetlenül toporzékol, persze ebből a tükör előtt piperészkedő barátja semmit sem vesz észre. - Dehogyis nem,... »

Minden jog fenntartva © 2019, www.szerelemmel.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) szerelemmel.hu | WebMinute Kft.