Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Szerelem

Vadalma effektus

Emlékszem. Csütörtöki nap volt. A telóm le volt némítva miközben vadul cseteltem a neten a kedvesemmel. Egyszer csak váratlanul vadul villogni kezdett a mobilom kijelzője... én fogtam és szaladtam vele ki a házból a domboldalra, ahol jobb a térerő. Közben felvettem a mobilt. Akkor még nem tudtam hogyan néz ki, csak a rezgése jött le a betűiből... teljesen másnak képzeltem...

A hangja alapján valami királynak képzeltem, magasnak, jóképűnek, annyira kedves és férfias hangja volt. Nem tudtam vele betelni, és ez így van mind a mai napig.

- És nem csalódtál utána a külsejében? - kérdezte kíváncsi barátnőm, akinek kérésére meséltem az szerelem első hallásra dologról.

- Először furcsa volt, de nem. De már először is nagyon szimpatikus volt annak ellenére, hogy egyáltalán nem olyan, mint akikkel azelőtt jártam. Láttam róla egy videót... és amikor felnézett a kamerába... na az... az az... az volt az a pillanat, ahová újra és újra visszatekertem a vidit... és csak néztem a szemét... gyönyörű volt...

- És beleszerettél - fejezte be a mondatot a barátnőm.

- Igen, a szemébe és a kezébe... amikor a vége felé van egy rész... amikor egy lánnyal napoznak, és a lány a vállára hajtja a fejét, és ő simogatja a haját.. és akkor szerettem volna a lány helyében lenni... láttam, hogy végtelenül gyengéd a keze... szép keze van. A keze alá akartam kerülni.

- Értem, szóval mellé vágytál, a közelében lenni, a testi valóddal vele lenni... értem - foglalja össze a barátnőm a lényeget.

- Igen, pedig tényleg egyáltalán nem az esetem első ránézésre - bizonygatom a hihetetlent. - Bár végülis így is magasabb nálam vagy tizenöt centivel, vagyis magas, és szerintem jóképű is, de persze a szerelmes szív másként lát - nevetek fel.

- Hát, én csak azt tudom, hogy engem nem fogott meg az írásával, de téged biztosan - állapítja meg - Te alaposan belegabalyodtál ebbe.

- Azzal nem is. A leveleivel, a humorával, a figyelmével és azzal, hogy elfogadott önmagamnak - sorolom. - Ja, és tudod mi volt a telefon után? Lementem a Tiszára. És leültem egy padra... és csak mosolyogtam magam elé. Egész délután mosolyogtam. És két hétig nem veszekedtem senkivel. Csak vigyorogtam, mint a vadalma. Az után többé nem mertem felhívni, bár akkor is ő hívott engem, másfél órát telefonáltunk, nem bírta letenni... én sem. Szóval nem hívtam sokáig... ez augusztusban volt. Aztán valamikor a szüretek után, amikor már a barátnőmmel kavart, aki taktikázott vele... mondtam a csajnak, hogy hiányzik a hangja, de nem akarom felhívni. Nem akartam erőltetni... éreztem valami "veszélyt". De a csaj buzdított. Felhívtam, és utána is úgy hetente, aztán nagyon sokszor egész napokat együtt lógtunk Skype-on, kamera, mikrofon. Majd december közepén elmentem hozzá.

- És ez megerősített téged a szerelemben - nyugtázta a barátnőm.

- Igen, de igazán szerelmes az első telefonja után lettem. Ültem a fűben a dombon és téptem a fűszálakat... szóval buzgó mosolygás, mint a vadalma, boldogság, szívdobogás - meséltem visszaemlékezve.

- Ez a szerelem. Ja, és mellé vágyni, hozzá, a karjaiba. A vadalma effektus, ha megvan, akkor szerelmes vagy - mosolygott rám. - Olyan jó hallani a másik szerelméről!

Donna Juanna
(A cikket beküldte: Donna Juanna)Lehet ebből hosszú távon komoly kapcsolat?!
Egy évvel ezelőtt ismertem meg páromat interneten. Elég gyorsan történt minden, nem egészen egy héten belül találkoztunk is. Első találkozásunk alkalmával ugyan csak beszélgettünk, a következő találkozáskor – melyet sok beszélgetés előzött meg MSN-en –... »

A lányom egy afgán fiúval jár!
Nem gondoltam volna, hogy amikor a lányomnak nevet adtunk, ennek még jelentősége lesz a párválasztásában. Az afgán fiú meg van róla győződve, hogy Leilát maga Allah vezérelte az útjába. Segítséget, tapasztalatok megosztását várom azoktól, akik hasonló cipőben... »
Minden jog fenntartva © 2020, www.szerelemmel.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) szerelemmel.hu | WebMinute Kft.