Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ


Kategória: Szexualitás

Van aki beszél róla, és van aki csinálja!

Sok férfi szájából hallottam már ezt a mondatot. A tapasztalat mást mutat. Érdekes, hogy a férfi nép mennyire nehezen nyílik meg a szexet illetően, a nők felé. A nők meg csak egymásnak panaszkodnak. Tenni, egyik sem tesz semmit.

A férfiak egymás között mesedélutánt tartanak a "hőstetteikről", meg a számtalan prédáról, amit ők maguk ejtettek. A tapasztalat viszont azt mutatja, hogy minél többet hantázik a férfi, annál bénább az ágyban. Aki "számtalan nővel volt", az tuti csak beteszi-kiveszi aktusra képes. Tessék kérdezni!
Miért ciki megkérdezni a szeretett nőt, hogy mi esik jól neki, és mi nem? Amit a pornófilmekben láttok, az nem mind igaz! Százszor fontosabb egy érintés, egy gesztus, egy jó helyre adott csók, mint maga az aktus.
Nőtársaim! Ti pedig merjetek szólni! Néma gyereknek, anyja se...
Ha a szex után azt mondjátok, hogy jó volt, a férfi elhiszi. Hisz miért ne lenne jó? Elvégre, amit ő csinál, az mindig jó! Rá lehet vezetni, szépen, finoman, hogy jó az, de ha így meg úgy csinálná, még jobb lenne.
Számtalan barátnőm van, aki arról panaszkodik, hogy már nem olyan a szex, mint rég. Elmúlt már a varázs. Meg a bizsergés is alábbhagyott.
Tessék kinyitni a szátokat! Tessék ingert teremteni a párotoknak! Nem biztos, hogy a lyukas, otthoni póló szexi. Főleg nem évek után!
Nem a barátnővel, meg a haverokkal kell megosztani a problémát. Le kell ülni, és beszélni. Nehéz hozzákezdeni, de az első lépés után már egyszerűbb.
Bár tapasztalatom nincs, mert a beszélgetésig mi nem jutottunk el a párommal. Én elcsábítottam. Újra meg újra. Szex közben pedig bátran vettem át az irányítást. Lassabban, gyorsabban, ne ott...stb.
Nem vette sértésnek. Sőt! A következő alkalomnál már figyelt. Mára tökéletes az összhang közöttünk. Szeret és én is szeretem.
Van barátnőm, aki a megbeszélést választotta. Sikerrel. Elmondása szerint, esetlenül indult a dolog, de ahogy kitértek a részletekre, mindketten izgalomba jöttek, és ott a nappaliban estek egymásnak. 10 éves házasok. Soha nem volt ilyen jó! :)
A lényeg: ne félj! Szeret, és azt akarja, hogy neked is jó legyen! Ha meg nem akarja, mert annyira önző, akkor nem kár érte!
(A cikket beküldte: bemaor)A szex gyógyító ereje
A leghasznosabb, és legegészségesebb benti elfoglaltág a téli időszakra Beköszöntött a hideg, és ilyenkor mindenki hajlamosabb rá, hogy több időt töltsön otthon. Ez önmagában nem gond persze, de érdemes odafigyelni, hogy ne hasztalan dolgokkal "vészeljük át" a telet. »

Érzéseim
Fiatalkori szerelmem történetét írom le. Nagy csalódások, veszekedések tömkelege. Boldogság és boldogtalanság, mikor mi volt terítéken. Visszagondolva... újra belekezdenék ebbe a kapcsolatba, de az biztos, hogy nem úgy, ahogy akkor csináltam! »

Minden jog fenntartva © 2019, www.szerelemmel.hu | Jogi nyilatkozat / Adatvédelmi tájékoztató | Kapcsolat: info (kukac) szerelemmel.hu | WebMinute Kft.